Damn jag har redan gjort bort mig..

.. och lovat updates! Har varit jätteupptagen med egentligen ingenting alls. Jobb och jobb.. Det är iaf helt sjukt dött där, står och putsar smyckeskartor med puderborste. Jag tror inte ens ni förstår hur många kartor det finns i butiken. Slutsats: Jag är gnäll som vanligt fast jag bara ska vara glad att jag har ett jobb. Men har faktiskt sökt ett nytt som är heltid, precis som innan så vill jag inte jinxa det med att berätta om det men det verkade ju inte spela så jävla stor roll på dom andra jobben.. Anywho, förhoppningsvis är jag anställd på Carlings snart. Fast jag kanske lär gå på intervju först så först får vi hoppas på den. I need some good karma från mina läsare (som nu för tiden endast är mina trognaste vänner som av nån märklig anledning inte bojkottar trots update en gång i månaden).

Har kommit in i en sån här fin jagärfultjockblekfläskigochfattig-period och är överkänslig mot allt. Stackars Micke som får bo ihop med ett monster som ägnar alldeles för mkt tid åt att lyssna på musik och gråta i garderoben över absolut ingenting alls. Har väl med allra största sannolikhet att göra med att jag ÄNTLIGEN har fått lov att börja äta p-piller igen efter 5 års uppehåll! Vilket är skitbra eftersom det är 10 000 ggr roligare att göra barn än att faktiskt ha dom. Anywho, fick såna med mkt hormoner eftersom jag har hållt på och tappa jättemkt hår (ser inom en snar framtid ut som Homer Simpson om det inte hjälper) så det är väl det som spökar. Fast boobsen har vuxit en kupa, det är ju alltid nåt! Svämmar över på alla håll och kanter känns det som Men som sagt,  är ledsen över allt och ingenting. Som tur är har jag M som påminner mig varje dag om vilken tur vi har som har varann.

Det ingår väl i att vi har blivit så jävla vuxna! Helt allvarligt, ni kommer att dö när ni hör det här. Men vi kollar på På spåret!!! Helt insane! Och så dricker vi typ en flaska vin istället för en bag in box. Och jag har börjat bädda sängen!! Förstår inte alls vad fan som har hänt... Är jag redan 40? Vi har visserligen haft några jävla fyllelördagar de senaste veckorna, känns lite bättre när jag tänker på dom. Skitsamma, blir nog bra. Huvudsaken är att jag är jävligt lycklig iaf!!

Nytt år, nya planer!

Jaha tänker ni, ska hon börja uppdatera nu igen eller? Svaret är faktiskt JA! Tröttnade på att skriva ett tag men känner att jag är tillbaka igen. Det hade ju varit lite häftigare att dra till med att jag har varit upptagen med att resa jorden runt eller nåt, men det är helt enkelt så att jag och Micke är såna jävla tofflar och jag är upptagen med att kyssas, kramas och dricka rödvin.. Det känns som att vi träffades förra veckan och som att vi har varit tsm hela livet på samma gång. Är helt sinnessjukt lycklig men det är fan läskigt att ha så mkt känslor för någon. Det är mkt lättare att vara Icewoman och inte bry sig.. Samtidigt är det värt varenda sekund för jag vet att det här är helt rätt och att han är kärleken i mitt liv. Vi har gått igenom så mkt tsm, både bra och dåligt, men jag tror att det gör oss starkare. Folk som har kommit imellan har aldrig betytt nånting, det har ju alltid varit vi! Ska ju absolut inte säga att jag är glad att han satt inne i 4 år, men både han och jag är andra människor idag. Hade vi fortsatt ses 2003 så hade vi ju inte varit tsm idag. Ni förstår antagligen inte ett skit av mitt jävla svammel, men allt ni behöver hänga med på egentligen är att vi är så lyckliga som man bara kan vara även om vi såklart tjafsar ibland som alla andra.


Såhär snygga och fulla var vi när vi började träffas för 5 och ett halvt år sen...Jaha och vad har hänt sen sist då? Har börjat jobba på Glitter på Center Syd, en vän till mig är butikschef så har det bra där! Ser att det sista jag skrev om var att jag skulle på Volbeat i Kph. Det blev en jävla runda... Jag och Nicke blev cpfulla och röjde som fan. Vi motsvarade alla danskars förutfattade meningar om dräggiga svenskar och det slutade med att vi blev utslängda. Trots det en jävligt lyckad kväll! Var på KB när de spelade också men då skulle jag upp och jobba kl 7 dagen efter. Kändes sådär kul att sticka hem när de frågade om vi inte skulle hänga med dom och dricka öl..

Just ja, har ju varit jul och nyår o grejer. Mami och Berne var i Västindien och pappa var med sin blåsta brud så jag o Jerker spenderade med Mickes familj i Björnkli! Hade väldigt, väldigt trevligt och drack en massa vin. Jag och M hade ju en liten plan om att vi skulle försöka fixa ihop Jerker och Cornelia (M:s syster) och jag tror att det gick ganska bra faktiskt... Nyår spenderades i Hoffan hos mamma och Berne (som fortf var på semester) och vi hade skitkul, trots att det blev rödvinsfläckar på parkettgolvet som inte gick bort, ihjälfrusna blommor och att vi slängde en hel kasse med post. Tur att jag har världens bästa föräldrar som inte sneade ur totalt.. M lagade helt sjukt god mat, jag hade ett uppdrag förutom bålen och det var att göra hemmagjord chokladmousse. Ingen jävel blev förvånad när jag smälte chokladen direkt i kastrullen och brände sönder allting.. Patti fick köra till ICA Maxi i 190 och lyckades rädda efterrätten ändå. Men som sagt, ingen överraskning där..

Nu tänker jag iaf gå och göra nåt annat, men som sagt: I´m back!