Gullunge!

Natten igår sög ganska hårt, fick reda på saker som jag önskar att jag inte visste men så är det ibland. Pratade med C hela vägen hem från jobb kl 7 imorse, det var tänkt att vi skulle hänga men jag var helt sjukt trött efter att ha sovit 4 timmar på nästan 2 dygn.. Trots att jag var på asdåligt humör så lyckades hon ändå få mig att skratta, hon skulle helt allvarligt kunna få mig att garva även om jag kom hem och upptäckte att vår lgh hade brunnit upp.

Joel kom och väckte mig vid 14.15 trots att jag hade bett honom att inte göra det. Anledningen var att han hade hittat 2 paket till mig utanför dörren och han blev sjukt nyfiken. (Det ska tilläggas att pojkarna jag bor med är helt galna när det gäller att vara nyfikna. Mats blev arg på Joel en gång för att han inte ville skrapa en Trisslott i affären, men efter det här så är ju uppenbarligen J inte ett dugg bättre själv..) Min fina, underbara, bästa Carrie hade varit ute och handlat paket till mig.. Fick en jättefin radio eftersom jag har gnällt sen vi flyttade in att vi inte har nån. 3 sek senare så visade det sig att vi hade en men inte hade kopplat in en antenn. Oh well, min var mkt snyggare! Fick också ett superfint set med badolja, badpuff, tvål och badkaviar (nån som vet vad fan det är för nåt....?)

Hon gör mig så jävla glad, jämt!! Hon är så omtänksam och sätter alltid alla andra först. Min familj är det viktigaste som finns och hon är en självklar del i den.


Okej, nog med sentimentalt. Det lutar åt Linda Newmountains stuga i Bengtsfors över midsommar vilket hade varit asschysst! Folk har fått för sig att det ska jobbas och spelas fotboll istället för att vara fulla men det kan dom ju glömma redan nu. Närmsta veckorna tänker jag ägna åt att fixa och trixa, övertala och hota så att vi får med oss hela ligan!

Fan vad det har börjat märkas att jag har flyttat in i en ny lgh förresten. Blir eld och lågor över tvålpumpar och skit, och vill måla om varenda rum. Om jag vill köpa 6:e säsongen av Äntligen hemma så snälla stoppa mig.. Men jag måste faktiskt visa våra nya badrumsgrejer som jag har beställt idag!

Kimeta (som för övrigt också är en jävla klippa i mitt liv!), om du råkar känna igen det så är det för att det är samma som hemma hos dig och Nicke!image310image311image312

Jaha, klockan är 04.18, lite drygt 2 och en halv timme kvar tills jag slutar jobb... Mer shopping kanske?

Just ja..

Ifall jag inte har tjatat tillräckligt och ni har glömt det så är hon den viktigaste jag har. Hon jobbade till 23.30 ikväll. Jag slutar jobba kl 7 (5 och en halv fruktansvärt långa timmar dit just nu). Hon kommer hit då och möter mig, låter mig älta, kedjeröka och tycka allmänt synd om mig själv. För det är sån hon är. Världens bästa.image308

image309

Natt och planeringssvårigheter

Jaha, nu har jag börjat jobba natt iaf.. Har gått bra dom andra nätterna men idag har jag fått sova 4 timmar (pga att Carrie kom in och la sig på mig vid 12 tiden) så lär ju bli rätt jävla trött i natt.. Hade iaf sushi-lunch med tjejerna, hur mysigt som helst. Vi var hemma hos Frida och hennes lilla Albin som nu är 8 veckor. Mkt ahhh och ohh från tjejerna under besöket kan jag lova, dock inte av mig eftersom jag är en hemsk människa och inte gillar barn allt för mkt. (Albin är dock söt och snäll ska tilläggas.)

Håller på att försöka styra upp gänget och fira midsommar nånstans. En av drömmarna jag har haft länge är att jag vill bo på Grummeön (ni vet den där lilla fina i reklamen), ha Pripps Blå-midsommar med vännerna och bara svina. Lyckades till och med hitta gubben som hyrde ut det och såg att det var ledigt på midsommar. Blev helt överlycklig tills jag såg priset. 15 000 spänn PER DYGN! Helt jävla sjukt, ska fan åka och spränga den där sketna ön nu istället.


image307


Har för övrigt än en gång fått bekräftat att kärlek inte är nånting jag ska beblanda mig med överhuvudtaget. Jag vet att jag har problem att lita med folk vilket har medfört att saker och ting har skitit sig eftersom jag drar mig undan. Men nu har det tyvärr visat sig att det finns anledning att göra det.

My tears dry on their own

Death of the blog...?

Jag måste verkligen skärpa mig. Eller skita i att ha bloggen. Känns bara så jävla tråkigt när jag aldrig kan lägga upp några bilder o grejer.. Nästan allt har iaf varit sjukt bra sen jag kom hem, lägenheten börjar komma i ordning (eller nåt), vädret är superfint och vi har hittat på så jävla mkt kul! Jag, Madde och Joel körde en jävla barrunda i torsdags, Joel hade åtminstone vett att gå hem i tid till skillnad från mig och M... Sov 12 timmar och vaknade vid 15 i fredags, insåg att jag mådde skit och spenderade sen några timmar i hängmattan på balkongen.

Men lär man sig nånsin..? Nej då. Dags att börja dricka öl igen, förfest hemma hos oss som vanligt nu för tiden. Rödtjut, linedance (seriöst så måste jag verkligen lägga upp en film på den eftersom den följer oss överallt nu för tiden) och skrålande/dansande till Amy Winehouse på balkongen ledde sen vidare till S1 och även (suck) Flamman.. Igår var det sol och amerikansk fotboll till jag var tvungen att gå till jobbet vid 14.. Meeen eftersom vi hade inflyttningsfest igår så började jag väl dricka på jobb istället.. 21 fick jag gå hem och då var det ju bara att ge sig på spriten igen. Vi var 30 pers. Vi har 5 stolar. 2 hade med sig egna (för det hade vi sagt åt folk) Det var väldigt fullt, väldigt högljutt så om inte våra grannar hatar oss nu så kommer dom aldrig att göra det..

Idag har vi (jag, Joel, Jenny, Carrie, Antoni, Eka och Mats) spelat golf på Dalsjö. Med spelat så menar jag stå på driving rangen, vilket var skitkul. Det är inte så många som vet om det men jag har faktiskt 22,4 i handicap. Det ni! Sen åkte vi motorcykel till Torsång och käkade och nu har jag precis kommit till jobb och ska sitta här och kolla på webb-tv till kl 21. Så, nu har jag uppdaterat er utan att vara varken rolig eller intressant och dessutom utan bilder. Kul!