Inte kunna festa-ångest

Som mina vänner vet (och dom som läser den här bloggen) så har jag några glädjeämnen i livet. Först och främst så är det ju självklart min familj & vänner, VOLBEAT och sist men inte minst: alkohol.


Den här veckan är det Peace&Love här i Blge. Hur bra som helst. Det som är väldigt mkt mindre bra är att jag jobbar natt hela helgen. Dvs att ALLA (förutom Jenny som det också är väldigt synd om) är på P&L utom jag. Detta ger mig en fruktansvärd ångest och tårar i ögonen. Det kanske är märkligt att man blir gråtfärdig av sånt här när jag annars inte har jättelätt till tårar men så är det. Vi hade förfest hemma hos oss innan, och det känns verkligen röv att dricka öl och sen vara tvungen att dra till jobb. Jag mår så jävla dåligt som människa just nu. Jag ska dock försöka styra upp lite efterfester hos oss när jag kommer hem vid 7tiden på morgnarna.

Det enda jag tröstar mig med är att det bär av till festival för min del nästa vecka, ska ner till Tshitraka i Tyskland med hela jävla ligan. Det kommer bli helt galet eftersom det är svårt att undvika när 90 % av ens vänner är efterblivna alkoholister..

Så anywho, slutsatsen är att det är synd om mig och mina I-landsproblem.

Kommentarer
Postat av: Kimeta

Stackars min lilla Fija....

Det blir bättre nästa vecka, I promise!

Fy FAN vilket röj det ska bli!

PUSSA


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback