Nytt år, nya planer!

Jaha tänker ni, ska hon börja uppdatera nu igen eller? Svaret är faktiskt JA! Tröttnade på att skriva ett tag men känner att jag är tillbaka igen. Det hade ju varit lite häftigare att dra till med att jag har varit upptagen med att resa jorden runt eller nåt, men det är helt enkelt så att jag och Micke är såna jävla tofflar och jag är upptagen med att kyssas, kramas och dricka rödvin.. Det känns som att vi träffades förra veckan och som att vi har varit tsm hela livet på samma gång. Är helt sinnessjukt lycklig men det är fan läskigt att ha så mkt känslor för någon. Det är mkt lättare att vara Icewoman och inte bry sig.. Samtidigt är det värt varenda sekund för jag vet att det här är helt rätt och att han är kärleken i mitt liv. Vi har gått igenom så mkt tsm, både bra och dåligt, men jag tror att det gör oss starkare. Folk som har kommit imellan har aldrig betytt nånting, det har ju alltid varit vi! Ska ju absolut inte säga att jag är glad att han satt inne i 4 år, men både han och jag är andra människor idag. Hade vi fortsatt ses 2003 så hade vi ju inte varit tsm idag. Ni förstår antagligen inte ett skit av mitt jävla svammel, men allt ni behöver hänga med på egentligen är att vi är så lyckliga som man bara kan vara även om vi såklart tjafsar ibland som alla andra.


Såhär snygga och fulla var vi när vi började träffas för 5 och ett halvt år sen...Jaha och vad har hänt sen sist då? Har börjat jobba på Glitter på Center Syd, en vän till mig är butikschef så har det bra där! Ser att det sista jag skrev om var att jag skulle på Volbeat i Kph. Det blev en jävla runda... Jag och Nicke blev cpfulla och röjde som fan. Vi motsvarade alla danskars förutfattade meningar om dräggiga svenskar och det slutade med att vi blev utslängda. Trots det en jävligt lyckad kväll! Var på KB när de spelade också men då skulle jag upp och jobba kl 7 dagen efter. Kändes sådär kul att sticka hem när de frågade om vi inte skulle hänga med dom och dricka öl..

Just ja, har ju varit jul och nyår o grejer. Mami och Berne var i Västindien och pappa var med sin blåsta brud så jag o Jerker spenderade med Mickes familj i Björnkli! Hade väldigt, väldigt trevligt och drack en massa vin. Jag och M hade ju en liten plan om att vi skulle försöka fixa ihop Jerker och Cornelia (M:s syster) och jag tror att det gick ganska bra faktiskt... Nyår spenderades i Hoffan hos mamma och Berne (som fortf var på semester) och vi hade skitkul, trots att det blev rödvinsfläckar på parkettgolvet som inte gick bort, ihjälfrusna blommor och att vi slängde en hel kasse med post. Tur att jag har världens bästa föräldrar som inte sneade ur totalt.. M lagade helt sjukt god mat, jag hade ett uppdrag förutom bålen och det var att göra hemmagjord chokladmousse. Ingen jävel blev förvånad när jag smälte chokladen direkt i kastrullen och brände sönder allting.. Patti fick köra till ICA Maxi i 190 och lyckades rädda efterrätten ändå. Men som sagt, ingen överraskning där..

Nu tänker jag iaf gå och göra nåt annat, men som sagt: I´m back!


Kommentarer
Postat av: Youl

Helt pltsligt så vart dte ju inte lika kul att kommentera ju.. :-D Näää då hehe puss puss pussP.S Micke och du är ni tillsammans eller? Jag förstod inte inlägget riktigt... Puss

2009-01-12 @ 17:20:39
Postat av: Masse

jag är i chock=) kul att veta att du träffat en kille iaf=) vad hette han sa du?=)puss

2009-01-12 @ 20:08:59
Postat av: Masse

jag är i chock=) kul att du träffat en kille oxå=) hetta han micke sa du?=)

2009-01-12 @ 20:10:03
Postat av: Anonym

Nice to have you back=)

2009-01-12 @ 21:22:57
Postat av: Jenny

Nice to have you back=)

2009-01-12 @ 21:23:38
Postat av: Youl

Lite dålig uppdatering ändå tycker jag nog...

Ahh det känns så bra att få klaga igen! :-)Pussar pussar och kramar kramar

2009-01-13 @ 20:39:05
Postat av: Carina

MEN GRATTIS FÖRHELVETE!!!!!!!!!!!:)

Postat av: Michelle

Vad nice o se att du är tbx i bloggandets värld.. har saknat dina inlägg ....

Vi måste fan höras av gums, detta håller ju inte... :) PÖSS PÖSS

2009-01-15 @ 19:40:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback