Damn jag har redan gjort bort mig..

.. och lovat updates! Har varit jätteupptagen med egentligen ingenting alls. Jobb och jobb.. Det är iaf helt sjukt dött där, står och putsar smyckeskartor med puderborste. Jag tror inte ens ni förstår hur många kartor det finns i butiken. Slutsats: Jag är gnäll som vanligt fast jag bara ska vara glad att jag har ett jobb. Men har faktiskt sökt ett nytt som är heltid, precis som innan så vill jag inte jinxa det med att berätta om det men det verkade ju inte spela så jävla stor roll på dom andra jobben.. Anywho, förhoppningsvis är jag anställd på Carlings snart. Fast jag kanske lär gå på intervju först så först får vi hoppas på den. I need some good karma från mina läsare (som nu för tiden endast är mina trognaste vänner som av nån märklig anledning inte bojkottar trots update en gång i månaden).

Har kommit in i en sån här fin jagärfultjockblekfläskigochfattig-period och är överkänslig mot allt. Stackars Micke som får bo ihop med ett monster som ägnar alldeles för mkt tid åt att lyssna på musik och gråta i garderoben över absolut ingenting alls. Har väl med allra största sannolikhet att göra med att jag ÄNTLIGEN har fått lov att börja äta p-piller igen efter 5 års uppehåll! Vilket är skitbra eftersom det är 10 000 ggr roligare att göra barn än att faktiskt ha dom. Anywho, fick såna med mkt hormoner eftersom jag har hållt på och tappa jättemkt hår (ser inom en snar framtid ut som Homer Simpson om det inte hjälper) så det är väl det som spökar. Fast boobsen har vuxit en kupa, det är ju alltid nåt! Svämmar över på alla håll och kanter känns det som Men som sagt,  är ledsen över allt och ingenting. Som tur är har jag M som påminner mig varje dag om vilken tur vi har som har varann.

Det ingår väl i att vi har blivit så jävla vuxna! Helt allvarligt, ni kommer att dö när ni hör det här. Men vi kollar på På spåret!!! Helt insane! Och så dricker vi typ en flaska vin istället för en bag in box. Och jag har börjat bädda sängen!! Förstår inte alls vad fan som har hänt... Är jag redan 40? Vi har visserligen haft några jävla fyllelördagar de senaste veckorna, känns lite bättre när jag tänker på dom. Skitsamma, blir nog bra. Huvudsaken är att jag är jävligt lycklig iaf!!

Kommentarer
Postat av: netto

haha du e cray fija... fullkomligt älskar din blogg...

2009-01-15 @ 22:37:38
Postat av: netto

crazy skulle d såklart stå...

o JA.. ni e f-n GALET vuxna om ni zappar fram på spåret.. hahaha

2009-01-15 @ 22:39:44
Postat av: Krax

Nu blir jag verkligen orolig för dej fija.........kollar på på spåret ha ha ha. Det gör inte ens jag å du vet ju hur gammal jag är :)

2009-01-15 @ 23:00:19
Postat av: Anna panna

På spåret! Det slår ju allt! Ni är för söta! Känner igen det där med överkänslighet. Häromdagen började jag gråta på stan för att jag och Pontus inte hann med att äta innan bion. Slutade med att det inte blev någon bio, utan vi åkte hem. Väl hemma skulle jag göra en grönsaksstuvning, men misslyckades två gånger och satte mig sedan och stortjöt i soffan...patetisk delux! Tyvärr har jag inga p-piller att skylla på... Saknar dig fett mycket och hoppas på återseende snart så vi kan böla ihop (men förhoppningsvis utbyts det till asgarv inom kort). Puss till dig i vintermörkret

2009-01-16 @ 09:21:14
Postat av: Youl

Skit i lycklig så här kan ni inte fortsätta!!!! Du kan ju ta jobb på kpa pension och göra reklamfilmer genom att filma eran fritidd... damn girl :-D

Haha nädå kul kul, men det är klart du kommer få jobber på Carlings och då jobbar du dig upp till chef en dag och när du är chef så hoppas jag på att en dag få Flat Eric på posten ;-)

Litar på dig Fidji hahah puss puss

P.S Ha så kul i helgen med Ingvar Oldsberg och flaskvin :-)

2009-01-16 @ 17:40:37
Postat av: Michelle

Men va??? Har ni börjat kolla på "På spåret" ?? Haha, ja men vad fan... är man kär så är man väl, då skiter man väl i vad det är på tv:n?! Finns så mycket annat som är nice då liksom... ;-)

Saknar dig sååååååååå mycket bruden.. när kommer du upp o hälsar på ?? KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

2009-01-16 @ 19:19:41
Postat av: Carina

Du kan få ta över mina BHar nu när både dina vuxit ikapp storleken jag brukade ha och mitt viktpålägg gjort att jag gått om. Problemet är att jag inte ens har råd att köpa kaffe runt hörnet, än mindre köpa nya BHar. Vi får köra en bytes, du får mina urväxta underkläder, jag får två melonhalvor och en meter rep. Deal?

Postat av: Youl

Hej just nu pratar jag med dig när du jobbar. Det var jätte kul när en kund nös alldeles nyss :-D

Du lät lite rädd mrn det förstår jag för den där skåningen kunde nysa hahah nu pratar du skånska med en kund :)

Puss puss

2009-01-17 @ 16:55:24
Postat av: Masse

jag har då inte märkt att du tappat hår=) att man hittar rester av dig fortfarande betyder det att vi städar dåligt??? o att du bäddar sängen är mkt imponerande för så långt har inte jag kommit=) som man bäddar ligger man o jag sover fan skit bra ändå=) puss

2009-01-18 @ 18:22:40
Postat av: Youl

Nej nej den man ligger med får bädda, det är så man säger!!

Puss

2009-01-20 @ 21:28:32
Postat av: Shibby

Jag kommer snart ner och räddar dig min kära shibby! På spåret funkar inte men jag är glad för att du är lycklig och jag vet att du kommer få jobbet, det är perfa för dig! skickar över min karma så du får dubbel! förövrigt att bädda sängen är meningslöst och drygt och man stökar bara till det när man ska sova sen igen... =) jaja önskar jag kunde vara hos dig och dricka massor av flaskor vin! caracara mia mitt hjärta! vi ses snart! shibbypussar!

2009-01-25 @ 19:29:36
Postat av: shibby igen

ps. jag kan hälsa till oldsberg att du är ett fan för han brukar äta på mitt jobb rätt ofta! :) ds.

2009-01-25 @ 19:31:30
Postat av: Blodsugar Rigmor

Kom tillbaks till Borlänge nu så jag får sticka dig lite i armen!!! Du har väl inte glömt bort mig va?? Puss puss/Rigmor på Borlänge sjukhus

2009-01-27 @ 13:07:28
Postat av: Anonym

Vad händer ikväll då? På spåret eller?? :-D Puss

2009-01-31 @ 17:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback