Jobb (?!), saknighet och flyttstressJaha. Det slutade tyvärr med att jag inte fick jobbet på Schenker. Det som suger är att jag vet hur nära det var. Men men, jag kan ju inte gå och gräva ner mig över det. Det enda som funkar är ju att söka vidare. På ett sätt är det ju skönt att ha några dagar ledigt när jag kommer så att jag och älskling har tid att fixa i lgh, men det känns ju ändå som att man vill börja jobba rätt snart. Eller är det bara jag som blir dum i huvudet av att inte jobba?

Det är en vecka kvar tills jag och C flyttar. Jag kommer att sakna Borlänge helt fruktansvärt mkt, men det är verkligen rätt beslut att flytta ner nu. Jag saknar min familj så sjukt mkt, Micke, Kimeta, Mimmi, Blondy och alla andra som betyder allt för mig. Allt jag tänker på är vad vi ska göra med vår lgh, hur sofforna ska stå, vilken färg på kaklet i köket vi ska ha, när dom ska komma och göra om badrummet. Ska ägna all min tid åt heminredning och att göra barn.

Har inte ens skrivit om Indian Spirit! Men fan, vad ska man skriva.. Det går inte ens att förklara hur sinessjukt jävla roligt vi hade, måste nästan säga att det var min bästa festival någonsin. Än en gång har jag blivit övertygad om att jag har dom BÄSTA vännerna som går att ha! Camp Knull var helt out of control..


Tänkte slänga upp några få av Shmutsis 4587 bilder i väntan på att få alla andras också! Det här är ändå bara från första kvällen och ni fattar ju hur jävla hemska vi såg ut några dygn senare då... Det som också hör till saken är att dom enda som var vakna efter midnatt var jag, Micke och Kimeta. K har absolut inget minne från första natten och det var ett tag som hon försvann där vi inte riktigt har rett ut vad hon sysslade med..


Jag och Hanna hittade en läskig docka som vi stal. Han heter Oskar.
Jag och älskade i toppform (...?)
Kittan och Shmutsi hookade och Henke grät av lycka
Som sagt, nivån var på topp!
Vår väldigt roliga vän Mark från Helsingör, han hade antagligen roligast av alla i hela Tyskland
Min min min. MIN!!

Kommentarer
Postat av: Elle

Men fan fija..skaffa barn, vad har hänt. Kärleken har dig i ditt våld.

En sak till. Kommer du inte upp på jobbet innan du flyttar så kanske jag....Ha de Kram Elle

2008-09-17 @ 13:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback