FUCK YEAH!!

Fick äntligen ledigt så att jag kan närvara vid Carinas och min avskedsfest i Ligghyttan Skenshyttan! Tydligen var mitt avsked planerat på fredag, men eftersom jag måste jobba så är jag nu med på lördagens hej då istället. Måste ju erkänna att jag antagligen inte skulle jobbat även om det inte hade gått, men nu känns det lite bättre iaf.

Längtar så in åt helvete gör jag iaf!! Är väldigt nöjd med att min älskade Jenny kommer hem också! Känner på mig att jag ska ta fyllan ända in i kaklet. Det brukar spåra då. Men det får ni ta. Sist vi var där så ritades det på alla (åhh vad jag önskar att jag hade dom bilderna just nu) samt karvades in ett stort FIJA med köttkniv i Joels underarm. Det var inte så snyggt. Men ett fint minne iaf. Eller nåt.

Det börjar kännas rätt sjukt att jag ska flytta, har väl inte riktigt insett det förrän nu.. Joel, Johanna, Linda, Blondie, Mats och alla mina andra fina, helt sjukt vad jag kommer sakna er...

Jag och C åker till Arlanda tsm på tisdag morgon. Mitt plan går 9.45 och hennes vid 11. Det avskedet kommer bli nåt av det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Lider just nu av extrem separationsångest.. Det finns inte många som har en vänskap som vi har. Hon är den första jag springer till när nånting är jobbigt, den som ligger bredvid mig när jag ligger och gråter på golvet, den som skrattar med mig åt våra (nästan alltid) värdelösa skämt, den som ställer upp och kedjeröker på brandstegen utanför hennes fönster när nätterna är jobbiga. Hon är den som förstår när ingen annan gör det. Min vapendragare i allt. Vi förstår varann utan att prata egentligen, en hjärna i 2 kroppar. Det finns antagligen inga ord som kan beskriva hur viktig den där tjejen är för mig. Hon kommer alltid vara nummer ett hos mig.


Ehhh, tjusigt spexande i Halmstad när vi var på våran roadtrip
C i hennes bästa läge
När jag hade så dålig balans att jag inte ens kunde stå i pulkabacken så ställde hon upp och förflyttade mig
Väl slitna efter pulka och snöbrottning
Lara Croft och Meg i Familyguy på vår Halloweenfest
2 fulla bitches på väg till krogen med klänningar som antingen är A. Ett linne B. En kjol 
Ute och åker båt. Sjukt jävla topknotch. (Alla ni som tror att jag använder det uttrycket och faktiskt menar allvar kan sluta läsa min blogg på en gång)
Balkonghäng på Jennys födelsedag
C än en gång i favoritläge dagen efter Volbeatkonsert i Örebro

Jag älskar dig. Mest. För alltid.

Kommentarer
Postat av: C

Jag orkar inte blöla mer, fan för dig Fu jag kommer vägra vakna på tisdag, jag vill inte behöva säga hejdå, jag vill inte åka, det här inlägget var sjukt fint, du är världens bästa, du betyder allt, fan för dig igen, älskar dig, GAH!!!!!!!!

Postat av: C igen

+ fan för dig att du sprider ut halmstad dans-bilden till världen. Älskar dig!

2008-09-19 @ 01:57:09
URL: http://carinakallving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback