The truth. The whole truth, and nothing but the truth

Det finns några individer som säkert hade högre tankar om mig. Men nej. Det här är sanningen. Det här är mitt absoluta favorittillstånd att befinna mig i. Låt oss snabbt och enkelt se över dom kriterier som leder fram till extas.Festival (för att vara extra specifika så gärna i Tyskland...)                                 Check

Barfota med smutsiga fötter och osminkad                                                         Check

Cirkustält med märkliga dekorationer                                                               Check

Full med en flaska rödvin vid 14 tiden på dagen                                               Check

Min väldigt, väldigt kära och efterblivna festivalbästis Kimeta bredvid mig          Check     
 

Nästa sommar är det 5 festivaler inplanerade. Fem. Vet inte riktigt hur det ska sluta...

FUCK YEAH!!

Fick äntligen ledigt så att jag kan närvara vid Carinas och min avskedsfest i Ligghyttan Skenshyttan! Tydligen var mitt avsked planerat på fredag, men eftersom jag måste jobba så är jag nu med på lördagens hej då istället. Måste ju erkänna att jag antagligen inte skulle jobbat även om det inte hade gått, men nu känns det lite bättre iaf.

Längtar så in åt helvete gör jag iaf!! Är väldigt nöjd med att min älskade Jenny kommer hem också! Känner på mig att jag ska ta fyllan ända in i kaklet. Det brukar spåra då. Men det får ni ta. Sist vi var där så ritades det på alla (åhh vad jag önskar att jag hade dom bilderna just nu) samt karvades in ett stort FIJA med köttkniv i Joels underarm. Det var inte så snyggt. Men ett fint minne iaf. Eller nåt.

Det börjar kännas rätt sjukt att jag ska flytta, har väl inte riktigt insett det förrän nu.. Joel, Johanna, Linda, Blondie, Mats och alla mina andra fina, helt sjukt vad jag kommer sakna er...

Jag och C åker till Arlanda tsm på tisdag morgon. Mitt plan går 9.45 och hennes vid 11. Det avskedet kommer bli nåt av det värsta jag har varit med om i hela mitt liv. Lider just nu av extrem separationsångest.. Det finns inte många som har en vänskap som vi har. Hon är den första jag springer till när nånting är jobbigt, den som ligger bredvid mig när jag ligger och gråter på golvet, den som skrattar med mig åt våra (nästan alltid) värdelösa skämt, den som ställer upp och kedjeröker på brandstegen utanför hennes fönster när nätterna är jobbiga. Hon är den som förstår när ingen annan gör det. Min vapendragare i allt. Vi förstår varann utan att prata egentligen, en hjärna i 2 kroppar. Det finns antagligen inga ord som kan beskriva hur viktig den där tjejen är för mig. Hon kommer alltid vara nummer ett hos mig.


Ehhh, tjusigt spexande i Halmstad när vi var på våran roadtrip
C i hennes bästa läge
När jag hade så dålig balans att jag inte ens kunde stå i pulkabacken så ställde hon upp och förflyttade mig
Väl slitna efter pulka och snöbrottning
Lara Croft och Meg i Familyguy på vår Halloweenfest
2 fulla bitches på väg till krogen med klänningar som antingen är A. Ett linne B. En kjol 
Ute och åker båt. Sjukt jävla topknotch. (Alla ni som tror att jag använder det uttrycket och faktiskt menar allvar kan sluta läsa min blogg på en gång)
Balkonghäng på Jennys födelsedag
C än en gång i favoritläge dagen efter Volbeatkonsert i Örebro

Jag älskar dig. Mest. För alltid.

Ett litet tillägg bara

Vill bara påpeka att det jag skrev om att göra barn i förra inlägget, syftade mer på akten om hur man gör barn och inte att faktiskt få några. Så ni behöver inte oroa er om att det blir några inom en snar framtid! Så jävla blåst har jag inte blivit. Än i alla fall..

Jobb (?!), saknighet och flyttstressJaha. Det slutade tyvärr med att jag inte fick jobbet på Schenker. Det som suger är att jag vet hur nära det var. Men men, jag kan ju inte gå och gräva ner mig över det. Det enda som funkar är ju att söka vidare. På ett sätt är det ju skönt att ha några dagar ledigt när jag kommer så att jag och älskling har tid att fixa i lgh, men det känns ju ändå som att man vill börja jobba rätt snart. Eller är det bara jag som blir dum i huvudet av att inte jobba?

Det är en vecka kvar tills jag och C flyttar. Jag kommer att sakna Borlänge helt fruktansvärt mkt, men det är verkligen rätt beslut att flytta ner nu. Jag saknar min familj så sjukt mkt, Micke, Kimeta, Mimmi, Blondy och alla andra som betyder allt för mig. Allt jag tänker på är vad vi ska göra med vår lgh, hur sofforna ska stå, vilken färg på kaklet i köket vi ska ha, när dom ska komma och göra om badrummet. Ska ägna all min tid åt heminredning och att göra barn.

Har inte ens skrivit om Indian Spirit! Men fan, vad ska man skriva.. Det går inte ens att förklara hur sinessjukt jävla roligt vi hade, måste nästan säga att det var min bästa festival någonsin. Än en gång har jag blivit övertygad om att jag har dom BÄSTA vännerna som går att ha! Camp Knull var helt out of control..


Tänkte slänga upp några få av Shmutsis 4587 bilder i väntan på att få alla andras också! Det här är ändå bara från första kvällen och ni fattar ju hur jävla hemska vi såg ut några dygn senare då... Det som också hör till saken är att dom enda som var vakna efter midnatt var jag, Micke och Kimeta. K har absolut inget minne från första natten och det var ett tag som hon försvann där vi inte riktigt har rett ut vad hon sysslade med..


Jag och Hanna hittade en läskig docka som vi stal. Han heter Oskar.
Jag och älskade i toppform (...?)
Kittan och Shmutsi hookade och Henke grät av lycka
Som sagt, nivån var på topp!
Vår väldigt roliga vän Mark från Helsingör, han hade antagligen roligast av alla i hela Tyskland
Min min min. MIN!!

Vin, jihoo!

Okej, ett väldigt väldigt snabbt fylleinlägg innan jag skriver ett mer utförligt (ni ska bara veta hus många ggr jag fick skriva om det där innan det blev rätt...)

Indian Spirit var helt galet bra, älskde varenda minut!! Efter det så har jag och Micke har ägnat varenda ledig stund åt våran lgh, det är en del som behöver fixas men det är verkligen våran och det känns helt sinnessjukt bra, jag har aldrig varit så säker på att nånting är så rätt som jag är nu. Lite extra kärleksfull just nu efter några flaskor vin med tjejerna (varav jag ställde upp och drack det mesta) men allting är så fruktansvärt bra mellan oss att det nästan är löjligt. Våra vänner orkar inte ens ringa oss längre, så pluttiga är vi... Inget annat spelar nån roll.

Om ni vill läsa hans blogg så kan ni göra det
HÄR  för det klagas lite på att jag inte länkar till honom... Anywho, dags att gå och fylledäcka tsm med min fina bihåleinflammation, dom 16 timmar jag sov i natt hjälpte tydligen inte..Festivalkärlek


So long suckers!

Nu drar vi till Tyskland på festival, ha så kul på jobbet!