Det är verkligen..

... skottpengar på mig och mitt bloggande just nu. MEN nu har vi internet i lgh! Innan har vi behövt luta oss halvvägs ut genom köksfönstret för att få signal till grannens trådlösa internet som vi har stulit.. Lovar update jättesnart!

Man är ju inte 20 längre...

.. utan 21 nu istället. Firade början på mitt 22:a levnadsår i måndags, får nu till och med åka till Las Vegas och spela bort min förmögenhet. Som består av ungefär 27 kr och ett set med ugnssäkra formar. Hade middag med pappa och Jerker, Micke lagade vegetarisk tacotårta och sen fick jag en tårta av pappa. Vi drack champagne, väldigt fiiin och dyyyr sådan, nämligen Moët Chandon som jag fick av M i födelsedagspresent. Förra året.

Fick pengar, gardiner, en micro (Thank you God), Mio min Mio-bok och 10000 blommor av min kära storebror, är väldigt nöjd! Köpte även dödskalleplåster till mig själv.


Ni som undrar hur det ser ut i vår nya lgh förresten så är det mest såhär. Alltså, precis som det ska vara.
Nu är det bara 2 små dagar kvar tills vi ska till Kph och Symphonix releasefest, längtar ihjäl mig!! Blir förfest hemma hos oss och sen ska vi röja skiten ur varenda dansk (och svensk för den delen) Camp Knull har ännu en återförening!! Det blir snart böter för mig eftersom det enda jag tjatar om är hur underbara mina vänner är, men det är ju helt sjukt. Min kära vän Kimeta (vars blogg ni kan läsa
här) påminde mig igår när jag verkligen behövde det, att vårt gäng har nånting som inte många andra har. Äkta kärlek. Har märkt att vissa som står på utsidan och vill in i värmen tycker att det kul att försöka förstöra och manipulera men det går bara inte. Jag har dom bästa vännerna i hela världen, och på något sätt har jag lyckats hitta dom både i Skåne och i Borlänge..

Min älsk är iväg och jobbar, kommer förhoppningsvis hem imorgon.. Håller på att sakna ihjäl mig efter honom!! Igår efter en mkt trevlig fika med Ina så satt jag och tänkte på han och mig.. Och hur det egentligen alltid har varit vi. Det räckte med första blicken på varandra när vi åkte till Tshitraka så visste jag att det skulle bli vi. Ingen annan betydde någonting. Ni vet sådär löjligt som det är i filmer, när dom säger att tiden står stilla och allt annat försvinner en liten stund.. Det finns så många skäl till varför jag älskar honom.. Men jag antar att i slutändan är det dom små grejerna som gör det.

Att han skriver små lappar till mig på morgonen när han åker innan jag har vaknat

Han lagar mat utan lök till mig

För att jag hittade lappar där han hade skrivit upp alla sms som jag hade skickat till honom eftersom han hade ett drygt ex som snokade i hans telefon

Han laddar hem filmer som han vet att jag vill se

För att han får mig att skratta varenda dagHelt enkelt så är han bara världens finaste

Jag visste inte ens att man kunde vara såhär lycklig..

Jag är...

... en dålig kompis som notoriskt vägrar att uppdatera min blogg.... Har varit upptagen med Ikeabesök, inreda en lägenhet (som tro det eller ej, börjar arta sig ganska bra), supa ner mig och vara arbetslös.Var dock på intervju i Köpenhamn häromdan, ska förhoppningsvis jobba som tågvärd i Metron. Ny intervju den 15 oktober så håll tummarna!

Har levt utan TV dom senaste veckorna eftersom vi inte verkar fatta om vi behöver köpa en box eller inte. Ägnar istället kvällarna åt rödvin och att spela spel. Fattar ni vad som har hänt eller?? Börjar jag läsa Kafka och inte är äckligt bakfull minst 6 dagar i månaden så får ni nog ha intervention med mig snart... Vi körde visserligen 2dagars förra helgen (fredag hemma hos oss, lördag först hos Marcel och sen Tempel) men ändå..

Lite bilder från det: (som vanligt har jag stulit K:s bilder eftersom vi inte fotade själva..)


Jenny och jag är äkta Top Model-material
Reunion för Camp Vev

,


Jenny insåg att hon var snyggare i mina solbrillor
Ett väldigt bra exempel på en skitful bild
K kissar på sig och Misse gör sig beredd att garva ihjäl sig
Kisse och Misse i högform! Man blir så stolt
Micke med Arnold-arm (var kommer den ifrån??) och jag med Sailor Moon blundar-ögon
Det skiljer ungefär en halvmeter i längd på Tims framtänder
Bästa bilden... Jag och älsk med Snuffypappan i mitten.. Kärlek!
LÖRDAG

Kimutzu och Bull. Blir man inte stolt när man inser att det här är vuxna människor?
En väldigt blek kopia av mig och Hanna börjar bli fulla
Micke har börjat gå på rytmisk gymnastik
K gör sig redo att gå på Tempel
Jag är väldigt glad att det inte finns bilder från senare på natten...
Har förresten sovit första natten i lägenheten ensam (om ni inte har förstått det så spenderar jag och M ca 6 minuter om dagen ifrån varandra). Det gick inte så bra.. Är det nån av er som har läst Det av Stephen King? Om ni inte har gjort det, så gör det! Har bara sett filmen innan vilken är helt sjukt äcklig, men boken är fan värre. Till historien hör att vårt hus är från Artonhundranångång vilket gör att det knarrar och låter när det är dåligt väder. Min ensamma natt var det självklart storm och spöregn. Är man patetisk när man måste lyssna på sin mp3 tills man somnar för att stänga ute alla läskiga ljud....?


Men kolla själva på det här och säg att han inte är läskig då!!!

Nu är det lördag, jag har ett glas rödvin och en pojkvän m familj som väntar på mitt eminenta sällskap, så ciao!