En dag som arbetslös

Eftersom varken jag och min älskade sambo innehar något jobb för tillfället så innebär det att vi spenderat ungefär 3 timmar ifrån varann sedan vi flyttade ihop för lite drygt en och en halv månad sen. Man kan ju tycka att vi borde ha tröttnat på varann, men icke. Jag och älskade Carrie var även drabbade av detta under hela min Borlängevistelse, så M var helt enkelt tvungen att ta över där vi abrupt fick sluta pga Canada och Skåneflytt. Ni med jobb kanske undrar hur det går till att vara arbetslös? Här följer en instruktion.


Du börjar dagen med te, cigg och att kolla ut över stan för att se om du hittar ett jobb. Ett ganska meningslöst tidsfördriv kan tyckas, men likväl ett tidsfördriv.
Eftersom du redan mår ganska dåligt över att vara arbetslös och att känna sig oönskad så kan man lika gärna göra det värre och gå ner i tvättstugan med belysningen from hell som gör att man ser ut som man inte har sett dagsljus på 8 år. Man ska gärna lägga all vikt på benet närmast kameran också, så att det ser ut som att ens röv är 3 ggr så stor som den faktiskt är.
Sen är det dags att plantera om blommorna som man fick i födelsedagspresent av sin bror. Detta med krukor som du fått av din mamma eftersom du inte direkt har råd att köpa nånting själv. Du kanske undrar varför eftersom de inte kommer leva mer än 10 minuter i min vård, men än en gång: ett tidsfördriv är alltid ett tidsfördriv. Gör gärna som jag och plantera dom snett, men först måste du försöka få dom raka i 45 min. Annars är det inte tillräckligt irriterande.
Sen är det dags att gå dom 76 trapporna ner för att hämta en del av tvätten. Du måste såklart gå flera ggr eftersom du har mer tvätt än vad det finns maskiner.
Sen ska du dammsuga hela lägenheten eftersom du har spillt ut lika mkt jord på golvet som det finns i de nya krukorna. OBS! Du får absolut inte glömma att dra ner en kruka på golvet med lampsladden. Detta får givetvis inte göras innan du har ställt in dammsugaren i städskåpet igen. Du måste nämligen få skurhinken (som du har ställt ovanpå dammsugaren i städskåpet pga platsbrist) på stortån så att du får ont.
Sen är det dags för tv-spel! Fable 2 står på schemat idag. Det ska självklart gå asdåligt så att du måste slå handen i soffan, vilket i sin tur leder till en liten blodutgjutning och att du inte kan böja handleden ordentligt på några dagar.
Sen är det dags för middag som består av gårdagens storkok med köttfärsås som är köpt på Citygross för 29.95 kr per kilo. Till det dricker du julmust som du också har köpt på Citygross för 35 kr för 5 st.
Sen är det dags att sova alternativt ligga med varann eftersom att ha kanaler på TVn kostar, och det gick inget intressant på varken 1an, 2an, 4an eller 6an. Ni kan även ägna lite tid åt att bråka om pengar, men som tur är så är jag och M alldeles för kära och lyckliga för att ägna tid åt det.


Och nästa dag börjar du helt enkelt om från början igen!

Ikväll ska jag iaf på VOLBEAT på Stora Vega i Köpenhamn! Hade verkligen velat ha med mig min fina Mimmi, men hon hade skitdyr telefonräkning så kära Nicke har lovat att hänga med istället. Vi brukar inte ha problem med att röja tsm på Volbeat så det kommer bli skitkul!


Som ni ser här på bilderna från Sweden Rock


Kommentarer
Postat av: frenne

Nu saknar jag dig så mycket att jag till och med hade nöjt mig med att sova bredvid dig UTAN att ligga - det är kärlek det...

Postat av: frenne

Förresten, ser det inte ut som att din portion pasta är dubbelt så stor som min?

2008-11-05 @ 20:56:37
URL: http://frenne.blogg.se/
Postat av: Youl

haha skrev Frenne det här när han satt bredvid dig?? haha ni är inga vanliga tofflar ni är fan Foppa-tofflar! :-D haha

Men ni får ju ligga iaf och det är ju det som räknas så jag antar att det ändå är jag som blev loosern till sist :(

Pussssssssssssssss

2008-11-06 @ 22:36:41
Postat av: Shibby

Jag älskar och saknar dig så mycket att jag skrattar så jag gråter åt ditt underbara "varaarbetslösinlägg"... jag är ju dock inte arbetslös längre men jag tar ändå med ett par råd av dig i min vardag, det vill säga bara det där med tvätten, resten har jag ingen nytta av... av flera olika anledningar! jaja fest nästa helg och kommer inte du och micke så ska jag bryta din fotled så du måste vara arbetslös längre (japp jag är elak i det sammanhanget, inga ursäkter accepteras) min shibby vi ses nästa helg! =)

kärlekkärlekkärlek

2008-11-09 @ 16:38:43
Postat av: Carina

Det ser rätt busy ut, jag förstår att du inte hinner med att svara på mail och så...

2008-11-14 @ 06:00:46
URL: http://carinakallving.blogg.se/
Postat av: Youl

Hej Carina ovanför :-D Jag tänkte bara försvara Fidjis dåliga internet användande.. Det var så att hon ringde mig igår så jag fick hjälpa henne med hennes internetbank för att hon och Frenne är lite hundvakter ett tag och deras lilla hund hade tuggat upp deras internetkabel.. Så du vet.. :-D Pussssssss på båda...

2008-11-19 @ 11:49:51
Postat av: Chandler i vänner

Could you be any more toffel??

2008-11-22 @ 14:15:08
Postat av: Masse

repeat!

2008-12-04 @ 00:00:59
Postat av: Youl

Du borde hunnit skaffa en ny internetkabel nu.... Det tycker jag iaf! :-D Puss

2008-12-09 @ 19:19:04
Postat av: Youl

Alla som tycker du suger på att uppdatera klappa nu!! Men man kan ju tycka om dig ändå!!! Goooo jul puss

2008-12-11 @ 13:06:18
Postat av: Youl

Hej du kommer säkert inte ihåg mig men jag heter Joel och jag var en kompis du kände förut. Jag tänkte iaf bara säga att jag saknar dig lite.. Du gjorde mig glad och det gördu ju förtfarande :-D Jag skulle gärna viljakomma ner och hälsa på nån gång för det skulle vara jättre kul eller om du kommer upp och säge hej! Du vet att vi alltid har en säng/öl/wiskey/kompis/vin/snopp över (Micke du behöver inte oroa dig för jag tror du gett henne ett snoppupplag så det räcker för resten av livet hahaha) Nä men jag ville bara säga att vi ite har glömt dig!!! Massa massa snöiga pussar och kramar!

2008-12-13 @ 00:36:34
Postat av: Masse

jag står inte för snopp men resten!!

2008-12-13 @ 04:24:49
Postat av: Youl

Tänk att när du bodde hemma och jag visste allt du gjorde hela tiden då skrev du blogg som en drottning men nu när du är 425000 mil härifrån och jag vet inte ett smack om vad du gör på dagarna så slutar du skriva... det vart nåttfel där tror jag! Så upp med hakorna nu och skriv ett fintinlägg om vad du har gjort idag! :-D Det blir säkert intressant. Massa massa snöpussar

2008-12-14 @ 11:30:43
Postat av: Masse

jag skiter i vad hon gör jag vte vad hon gör det är ju gruppsex med volbeat varje helg!=)

2008-12-15 @ 19:52:40
Postat av: Youl

Hmmm ja men ändå det skulle ju vara kul att se lite bilder isåfall :-D

2008-12-17 @ 16:16:24
Postat av: Youl

Tja, kan inte du bara skriva ett jätte jätte litet inlägg så man slipper gå ner så långt för att skriva en dräpande kommentar om hur dåligt du uppdaterar och att du snarkar så det blir jordbävning i Skaune. Idag har vi åkt snowboard! Mycket mycket kul. Har ni snö?? Pusssssssssss och kram

2008-12-21 @ 16:38:36
Postat av: Michelle

Vore nice med liet nya inlägg så man ser ur du har det i Skaune... :) Saknar dig gum så inni helvete också...!!! KRAMAR I MASSOR o du!!! GOD JUL!! :-)

2008-12-23 @ 06:45:01
Postat av: Youl

Godjul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Puss puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

2008-12-24 @ 11:16:00
Postat av: Louise

SAAAAAAAAAAKNAR DIG!!!!

2008-12-29 @ 13:02:19
URL: http://rosaochfluff.blogg.se/
Postat av: Youl

Helt seriöst du har nog inte skrivit sen förra året eller så..From the director of : Damn hon är värdelös på att uppdatera!Här kommer : Damn hon är värdelös på att uppdatera 2.Är detta slutet för lillfijas blogg??

Har hon fallit ner i toffelträsket??

Kommer hon komma upp därifrån??

Svaret på dom frågorna och mycket mer i nästa "Kommentar"

2009-01-05 @ 14:08:26
Postat av: Youl

Svar: Tydligen inte... Hon har nog fallit ner i toffelträsket och drunknat.. Synd för jag har för mig att jag gillade henne.Puss

2009-01-07 @ 18:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback