En dag som arbetslös

Eftersom varken jag och min älskade sambo innehar något jobb för tillfället så innebär det att vi spenderat ungefär 3 timmar ifrån varann sedan vi flyttade ihop för lite drygt en och en halv månad sen. Man kan ju tycka att vi borde ha tröttnat på varann, men icke. Jag och älskade Carrie var även drabbade av detta under hela min Borlängevistelse, så M var helt enkelt tvungen att ta över där vi abrupt fick sluta pga Canada och Skåneflytt. Ni med jobb kanske undrar hur det går till att vara arbetslös? Här följer en instruktion.


Du börjar dagen med te, cigg och att kolla ut över stan för att se om du hittar ett jobb. Ett ganska meningslöst tidsfördriv kan tyckas, men likväl ett tidsfördriv.
Eftersom du redan mår ganska dåligt över att vara arbetslös och att känna sig oönskad så kan man lika gärna göra det värre och gå ner i tvättstugan med belysningen from hell som gör att man ser ut som man inte har sett dagsljus på 8 år. Man ska gärna lägga all vikt på benet närmast kameran också, så att det ser ut som att ens röv är 3 ggr så stor som den faktiskt är.
Sen är det dags att plantera om blommorna som man fick i födelsedagspresent av sin bror. Detta med krukor som du fått av din mamma eftersom du inte direkt har råd att köpa nånting själv. Du kanske undrar varför eftersom de inte kommer leva mer än 10 minuter i min vård, men än en gång: ett tidsfördriv är alltid ett tidsfördriv. Gör gärna som jag och plantera dom snett, men först måste du försöka få dom raka i 45 min. Annars är det inte tillräckligt irriterande.
Sen är det dags att gå dom 76 trapporna ner för att hämta en del av tvätten. Du måste såklart gå flera ggr eftersom du har mer tvätt än vad det finns maskiner.
Sen ska du dammsuga hela lägenheten eftersom du har spillt ut lika mkt jord på golvet som det finns i de nya krukorna. OBS! Du får absolut inte glömma att dra ner en kruka på golvet med lampsladden. Detta får givetvis inte göras innan du har ställt in dammsugaren i städskåpet igen. Du måste nämligen få skurhinken (som du har ställt ovanpå dammsugaren i städskåpet pga platsbrist) på stortån så att du får ont.
Sen är det dags för tv-spel! Fable 2 står på schemat idag. Det ska självklart gå asdåligt så att du måste slå handen i soffan, vilket i sin tur leder till en liten blodutgjutning och att du inte kan böja handleden ordentligt på några dagar.
Sen är det dags för middag som består av gårdagens storkok med köttfärsås som är köpt på Citygross för 29.95 kr per kilo. Till det dricker du julmust som du också har köpt på Citygross för 35 kr för 5 st.
Sen är det dags att sova alternativt ligga med varann eftersom att ha kanaler på TVn kostar, och det gick inget intressant på varken 1an, 2an, 4an eller 6an. Ni kan även ägna lite tid åt att bråka om pengar, men som tur är så är jag och M alldeles för kära och lyckliga för att ägna tid åt det.


Och nästa dag börjar du helt enkelt om från början igen!

Ikväll ska jag iaf på VOLBEAT på Stora Vega i Köpenhamn! Hade verkligen velat ha med mig min fina Mimmi, men hon hade skitdyr telefonräkning så kära Nicke har lovat att hänga med istället. Vi brukar inte ha problem med att röja tsm på Volbeat så det kommer bli skitkul!


Som ni ser här på bilderna från Sweden Rock