Natt och planeringssvårigheter

Jaha, nu har jag börjat jobba natt iaf.. Har gått bra dom andra nätterna men idag har jag fått sova 4 timmar (pga att Carrie kom in och la sig på mig vid 12 tiden) så lär ju bli rätt jävla trött i natt.. Hade iaf sushi-lunch med tjejerna, hur mysigt som helst. Vi var hemma hos Frida och hennes lilla Albin som nu är 8 veckor. Mkt ahhh och ohh från tjejerna under besöket kan jag lova, dock inte av mig eftersom jag är en hemsk människa och inte gillar barn allt för mkt. (Albin är dock söt och snäll ska tilläggas.)

Håller på att försöka styra upp gänget och fira midsommar nånstans. En av drömmarna jag har haft länge är att jag vill bo på Grummeön (ni vet den där lilla fina i reklamen), ha Pripps Blå-midsommar med vännerna och bara svina. Lyckades till och med hitta gubben som hyrde ut det och såg att det var ledigt på midsommar. Blev helt överlycklig tills jag såg priset. 15 000 spänn PER DYGN! Helt jävla sjukt, ska fan åka och spränga den där sketna ön nu istället.


image307


Har för övrigt än en gång fått bekräftat att kärlek inte är nånting jag ska beblanda mig med överhuvudtaget. Jag vet att jag har problem att lita med folk vilket har medfört att saker och ting har skitit sig eftersom jag drar mig undan. Men nu har det tyvärr visat sig att det finns anledning att göra det.

My tears dry on their own

Kommentarer
Postat av: frenne

Förlåt mig Fija...
Så himla tråkigt att det blev som det blev, vi vet båda varför.

Skämms över att du fick veta det som du fick. Men allt jag sagt och känt för dig har varit sanning. Glöm inte det...

2008-05-21 @ 12:20:39
Postat av: Mimmi

Hela borlänge ska ta sitt pick o pack + åka till Värmland där vi håller musikfestival... Kom igen nu. Gratis att tälta/sova på någons stug-golv! Massa braaaaaaaa...

Postat av: Alexandra

Haha, r på den dära ön just nu, den är = mitt landställe.. Haha, men alltså gubben (min pappa) hade skrivit fel, det var 15000 per vecka, haha.. :)

2010-07-24 @ 21:22:38
URL: http://fredblads.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback