Gullunge!

Natten igår sög ganska hårt, fick reda på saker som jag önskar att jag inte visste men så är det ibland. Pratade med C hela vägen hem från jobb kl 7 imorse, det var tänkt att vi skulle hänga men jag var helt sjukt trött efter att ha sovit 4 timmar på nästan 2 dygn.. Trots att jag var på asdåligt humör så lyckades hon ändå få mig att skratta, hon skulle helt allvarligt kunna få mig att garva även om jag kom hem och upptäckte att vår lgh hade brunnit upp.

Joel kom och väckte mig vid 14.15 trots att jag hade bett honom att inte göra det. Anledningen var att han hade hittat 2 paket till mig utanför dörren och han blev sjukt nyfiken. (Det ska tilläggas att pojkarna jag bor med är helt galna när det gäller att vara nyfikna. Mats blev arg på Joel en gång för att han inte ville skrapa en Trisslott i affären, men efter det här så är ju uppenbarligen J inte ett dugg bättre själv..) Min fina, underbara, bästa Carrie hade varit ute och handlat paket till mig.. Fick en jättefin radio eftersom jag har gnällt sen vi flyttade in att vi inte har nån. 3 sek senare så visade det sig att vi hade en men inte hade kopplat in en antenn. Oh well, min var mkt snyggare! Fick också ett superfint set med badolja, badpuff, tvål och badkaviar (nån som vet vad fan det är för nåt....?)

Hon gör mig så jävla glad, jämt!! Hon är så omtänksam och sätter alltid alla andra först. Min familj är det viktigaste som finns och hon är en självklar del i den.


Okej, nog med sentimentalt. Det lutar åt Linda Newmountains stuga i Bengtsfors över midsommar vilket hade varit asschysst! Folk har fått för sig att det ska jobbas och spelas fotboll istället för att vara fulla men det kan dom ju glömma redan nu. Närmsta veckorna tänker jag ägna åt att fixa och trixa, övertala och hota så att vi får med oss hela ligan!

Fan vad det har börjat märkas att jag har flyttat in i en ny lgh förresten. Blir eld och lågor över tvålpumpar och skit, och vill måla om varenda rum. Om jag vill köpa 6:e säsongen av Äntligen hemma så snälla stoppa mig.. Men jag måste faktiskt visa våra nya badrumsgrejer som jag har beställt idag!

Kimeta (som för övrigt också är en jävla klippa i mitt liv!), om du råkar känna igen det så är det för att det är samma som hemma hos dig och Nicke!image310image311image312

Jaha, klockan är 04.18, lite drygt 2 och en halv timme kvar tills jag slutar jobb... Mer shopping kanske?

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Så ni kan åka HELA VÄGEN TILL BENGTFORS?!! Som förresten ligger så långt som borta i VÄrmland/Dalsland men inte komma till Torsby....Pähh tänker då inte fråga dig igen...

Postat av: Fija

Mimmi, oroa dig inte! Torsbyförslaget är också framlagt :)

2008-05-22 @ 21:15:44
URL: http://lillfija.blogg.se
Postat av: Kimeta

Ha ha ha... visst känner jag igen badrumsprylarna!

As coola jue...

2008-06-26 @ 19:48:19
URL: http://kimutzu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback