Death of the blog...?

Jag måste verkligen skärpa mig. Eller skita i att ha bloggen. Känns bara så jävla tråkigt när jag aldrig kan lägga upp några bilder o grejer.. Nästan allt har iaf varit sjukt bra sen jag kom hem, lägenheten börjar komma i ordning (eller nåt), vädret är superfint och vi har hittat på så jävla mkt kul! Jag, Madde och Joel körde en jävla barrunda i torsdags, Joel hade åtminstone vett att gå hem i tid till skillnad från mig och M... Sov 12 timmar och vaknade vid 15 i fredags, insåg att jag mådde skit och spenderade sen några timmar i hängmattan på balkongen.

Men lär man sig nånsin..? Nej då. Dags att börja dricka öl igen, förfest hemma hos oss som vanligt nu för tiden. Rödtjut, linedance (seriöst så måste jag verkligen lägga upp en film på den eftersom den följer oss överallt nu för tiden) och skrålande/dansande till Amy Winehouse på balkongen ledde sen vidare till S1 och även (suck) Flamman.. Igår var det sol och amerikansk fotboll till jag var tvungen att gå till jobbet vid 14.. Meeen eftersom vi hade inflyttningsfest igår så började jag väl dricka på jobb istället.. 21 fick jag gå hem och då var det ju bara att ge sig på spriten igen. Vi var 30 pers. Vi har 5 stolar. 2 hade med sig egna (för det hade vi sagt åt folk) Det var väldigt fullt, väldigt högljutt så om inte våra grannar hatar oss nu så kommer dom aldrig att göra det..

Idag har vi (jag, Joel, Jenny, Carrie, Antoni, Eka och Mats) spelat golf på Dalsjö. Med spelat så menar jag stå på driving rangen, vilket var skitkul. Det är inte så många som vet om det men jag har faktiskt 22,4 i handicap. Det ni! Sen åkte vi motorcykel till Torsång och käkade och nu har jag precis kommit till jobb och ska sitta här och kolla på webb-tv till kl 21. Så, nu har jag uppdaterat er utan att vara varken rolig eller intressant och dessutom utan bilder. Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback