Senaste dagarna

Helgen var ett jävla hawaii. Såklart. Madde var ju hemma och hälsade på i helgen vilket mest ledde till karatefylla.

Fredagen på Rockhouse med Lisa, Joel, Adde och Jimmy ledde till alldeles för många shots, glömda hemnycklar (som sen återfanns i fickan), bakismat som åts kylskåpskall trots att den var varm från början, slagsmål på öppen gata mellan mig och Joel (på skämt från Joels sida, inte från min) samt fotboll med en sån där pappersgrej som öl är i som ledde till brutalsår/blåmärken på mina knän.

Vilket inte var så skönt dagen efter när jag skulle åka snowboard.. Efter att ha stapplat i säng vid 5 tiden så fick jag vakna vid 9 eftersom Madde och Fredrik skulle komma o hämta mig. Var fortfarande full, annars hade jag ju aldrig gått med på det. Efter några brutala timmar i backen så fick jag magkramp och vi åkte hem. Sov en timme innan det var dags för förfest igen. Traskade hem till Robert, drack endast sprit och det blev ett tema som jag följde resten av natten också.. Jag och Madde dansade runt, struntade i alla och hade hur kul som helst. Till slut var jag så jävla full att jag varken kunde titta eller gå ordentligt..

Det krävs ett visst mått av självdistans för att lägga ut den här bilden som är tagen på mig kl 4 i lördags natt. Lägg noga märke till den skeva blicken. Och nej jag är inte naken, jag hade en tubtopp på mig.

image304


I söndags mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag inte ens vill prata om det.


Resten av veckan har varit supermysig! Åker ju till Skåne på fredag och därför har min Carrie planerat in vad vi kallar "Aktiva Veckan". Vilket hittills har bestått av sushimiddag med C, Jenny, Antoni, Linda och Joel. J:s min är helt obetalbar när han provar sushi för första gången.


image305

Idag har vi morgonprommat och ätit hotellfrukost (som nästan ledde till springnota). Hade sen tjejkväll på relaxen direkt efter jobb, sen våfflor hos Jen. Imorgon ska vi ut till Ice och spela Laserdome o en massa andra grejer. Är så jävla glad över mina kompisar!!

Kommentarer
Postat av: Rigmor

Hejsan! Jag hörde att du åkt tillbaks till Skåne ett tag nu... Det var den där Carina som berättade det. Jag träffade henne igår och jag kan lova att hon var karatefull! :-D Kom och hälsa på mig när du kommer hem så kan jag sticka lite i dig!!! Kram

2008-03-15 @ 16:09:22
Postat av: Mats Theander

Hej jag ville bara säga att den enda som kan slå mig i fotboll måste vara Joel!! Jag har aldrig träffat en kille som är bra på så sjukt många saker! Och en sak till innan jag går,
joel du får välja vilket du vill ha när vi flyttar till den nya lägenheten!! Puss

2008-03-15 @ 17:23:31
Postat av: Carina

Det var inte ens kul va full jag var igår!! Hahava

2008-03-15 @ 17:24:11
Postat av: TungDanne

Har har har du en tia???

2008-03-15 @ 17:25:05
Postat av: Carina

Ok, det
va faktiskt inte ens kul den här gången och jag sägr fortfarande inte va när jag skrattar......

Postat av: Carinas bäste kompis

Alla gillar Carina fast det inte ens är kul och fast hon säger eller inte säger va när hon skrattar för hon skrattar så fint ändå!!! Puss puss
P.S :-E på dig Mr snö

2008-03-18 @ 20:06:31
Postat av: Carinas bäste kompis bäste kompis Carina

Och vi tycker du är bäst i världen!!!!!!!!!!!! :-E på Mr snö doesn't cut it ens............

2008-03-18 @ 23:17:47
URL: http://carinakallving.blogg.se
Postat av: Carinas Älskarinna

Men har du inga kläder på dig ?

2008-04-16 @ 21:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback