Äntligen!!!

Om 7 dagar, 8 timmar och 49 min så körs den första träningen inför Formel 1-säsongen 2008. Ni som vet hur fruktansvärd nöjd jag blev över förra säsongens resultat, förstår säkert hur pepp jag är.

Kimi
kommer få sig en jävla match nu när Alonso är tillbaka i skitRenault, men vid testerna i Bahrain så körde Kimi jävligt snabbt med sin nya monsterbil och tog nästan banrekordet. Ferrari har förkortat avståndet mellan bak- och framhjul, och även gjort förändringar i fronten. Den kommer att se olika ut beroende på vilken bana de kör, men jag tror att det kommer ge dem en väldigt bra fördel.

 Alonso som är tillbaka hos sin sugar daddy och älskare vän Flavio Briatore i Renault har under testerna legat nästan en sekund bakom och låtit ganska pessmistisk på presskonferenser. De har ändrat lite i aerodynamiken, men annars påminner bilen mkt om förra säsongens, vilket inte är en fördel direkt. Giancarlo Fisichella har gått över till nya teamet India Force och frågan är om rookien Nelsinho Piquet kan ge Alonso det stöd han behöver.

Hamilton som fortfarande kör för McLaren har fått mer erfarenhet och kan bjuda på bra motstånd han också. De har varit jävligt snabba på första varvet men tappar senare i loppet. Att han nu har Heikki Kovalainen som ny stallkamrat kan nog underlätta, eftersom han kom så ur balans efter bråken med Alonso förra säsongen.

BMW Sauber har efter förra årets andraplats i konstruktörsmästerskapet (egentligen var de långt bakom på en tredjeplats, men blev uppflyttade pga McLarens fusk) fått för sig att de ska upp i toppstriden och har därför tagit ganska stora risker med sin nya bil, vilket endast har lett till problem med både överstyrning och understyrning. Det känns som att de kommer få en ganska svajig säsong med både toppar och dalar, men varken Heidfeld eller Kubica är tillräckligt vassa för att ta titeln.


Det bådar jävligt gott inför Australiens GP nästa helg. 
 

Queen - Don´t stop me now


Kommentarer
Postat av: Jenny

Underbar låt=)

2008-03-06 @ 18:28:00
Postat av: Carina

Låten var ju bra i alla fall ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback