En massa fylla och sjukhus

Jag orkar inte ens börja prata om min värdelösa uppdatering så jag skiter i det. Har inte ens skrivit sen jag kom hem.. Har iaf sett till att få ut det mesta av tiden innan jag nu ska ha skittråkigt ett tag. Opereras tidigt imorgon bitti så jag ska läggas in på sjukhuset om några timmar, och sen får jag komma hem nån gång i början på nästa vecka.Känns ju inte skitroligt men vad ska man göra..


Ungefär där ska jag ligga

image306


Helgen var iaf skitrolig! I torsdags så var jag hos Eli med Anna, Moa, Kristin o några andra på förfest. Sen stack vi vidare in till Halmstad och då visade det sig att jag kände han som hade festen så jag fick gratis öl. Gratis öl slutar ofta i brutalfylla, så var även fallet nu.. Lyckades köra hem i fredags morse trots en bakfylla som inte var att leka med, och stack sen vidare till Blondy. Har spenderat hela helgen i Hbg, jag och B var ute först på Nineball och sen en runda på Cardinal. Vi lyckades trots våran fruktansvärt dåliga ekonomi dricka vars:

11 öl
3 shotar gin
4 tequila
2 Redbull/vodka

Och det här är bara det vi kommer ihåg.. Hur vi kom hem? Ingen aning. Kom iaf hem och lagade fyllemat, gott med med spaghetti och köttfärsås tänkte vi. Synd bara att det jag la på stekpannan var världens största djupfrysta stek. Tog x antal minuter innan vi fattade att det inte var rätt. Och med lagade mat så menar jag förstås spilla den på hela spisen.

Senaste dagarna

Helgen var ett jävla hawaii. Såklart. Madde var ju hemma och hälsade på i helgen vilket mest ledde till karatefylla.

Fredagen på Rockhouse med Lisa, Joel, Adde och Jimmy ledde till alldeles för många shots, glömda hemnycklar (som sen återfanns i fickan), bakismat som åts kylskåpskall trots att den var varm från början, slagsmål på öppen gata mellan mig och Joel (på skämt från Joels sida, inte från min) samt fotboll med en sån där pappersgrej som öl är i som ledde till brutalsår/blåmärken på mina knän.

Vilket inte var så skönt dagen efter när jag skulle åka snowboard.. Efter att ha stapplat i säng vid 5 tiden så fick jag vakna vid 9 eftersom Madde och Fredrik skulle komma o hämta mig. Var fortfarande full, annars hade jag ju aldrig gått med på det. Efter några brutala timmar i backen så fick jag magkramp och vi åkte hem. Sov en timme innan det var dags för förfest igen. Traskade hem till Robert, drack endast sprit och det blev ett tema som jag följde resten av natten också.. Jag och Madde dansade runt, struntade i alla och hade hur kul som helst. Till slut var jag så jävla full att jag varken kunde titta eller gå ordentligt..

Det krävs ett visst mått av självdistans för att lägga ut den här bilden som är tagen på mig kl 4 i lördags natt. Lägg noga märke till den skeva blicken. Och nej jag är inte naken, jag hade en tubtopp på mig.

image304


I söndags mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag inte ens vill prata om det.


Resten av veckan har varit supermysig! Åker ju till Skåne på fredag och därför har min Carrie planerat in vad vi kallar "Aktiva Veckan". Vilket hittills har bestått av sushimiddag med C, Jenny, Antoni, Linda och Joel. J:s min är helt obetalbar när han provar sushi för första gången.


image305

Idag har vi morgonprommat och ätit hotellfrukost (som nästan ledde till springnota). Hade sen tjejkväll på relaxen direkt efter jobb, sen våfflor hos Jen. Imorgon ska vi ut till Ice och spela Laserdome o en massa andra grejer. Är så jävla glad över mina kompisar!!

FUCK YEAAAAH! (i falsett)

Min pappa ska inte flytta ihop med bitchensomviintenämnervidnamn!!!

Sjukt nöjd över det, sjukt nöjd över att det är fredag, sjukt nöjd över att Madde kommer hem i helgen och festar!

Tydligen ska vi åka bräda i Romme imorgon. Det finns en risk att jag kommer hem i rullstol.

Carrie är ju som ni vet en fruktansvärt viktig person i mitt liv, hon har lite deppig dag idag så för att liva upp henne så lägger jag upp den låten som hon brukar väcka mig med på morgonen. Jag är en helt galet morgontrött person, så hon brukar dra igång den på hög volym, dansa och sjunga lite. Till slut så skrattar jag, hoppar upp ur sängen och så dansar vi lite ihop. Så börjar vi morgonen.Äntligen!!!

Om 7 dagar, 8 timmar och 49 min så körs den första träningen inför Formel 1-säsongen 2008. Ni som vet hur fruktansvärd nöjd jag blev över förra säsongens resultat, förstår säkert hur pepp jag är.

Kimi
kommer få sig en jävla match nu när Alonso är tillbaka i skitRenault, men vid testerna i Bahrain så körde Kimi jävligt snabbt med sin nya monsterbil och tog nästan banrekordet. Ferrari har förkortat avståndet mellan bak- och framhjul, och även gjort förändringar i fronten. Den kommer att se olika ut beroende på vilken bana de kör, men jag tror att det kommer ge dem en väldigt bra fördel.

 Alonso som är tillbaka hos sin sugar daddy och älskare vän Flavio Briatore i Renault har under testerna legat nästan en sekund bakom och låtit ganska pessmistisk på presskonferenser. De har ändrat lite i aerodynamiken, men annars påminner bilen mkt om förra säsongens, vilket inte är en fördel direkt. Giancarlo Fisichella har gått över till nya teamet India Force och frågan är om rookien Nelsinho Piquet kan ge Alonso det stöd han behöver.

Hamilton som fortfarande kör för McLaren har fått mer erfarenhet och kan bjuda på bra motstånd han också. De har varit jävligt snabba på första varvet men tappar senare i loppet. Att han nu har Heikki Kovalainen som ny stallkamrat kan nog underlätta, eftersom han kom så ur balans efter bråken med Alonso förra säsongen.

BMW Sauber har efter förra årets andraplats i konstruktörsmästerskapet (egentligen var de långt bakom på en tredjeplats, men blev uppflyttade pga McLarens fusk) fått för sig att de ska upp i toppstriden och har därför tagit ganska stora risker med sin nya bil, vilket endast har lett till problem med både överstyrning och understyrning. Det känns som att de kommer få en ganska svajig säsong med både toppar och dalar, men varken Heidfeld eller Kubica är tillräckligt vassa för att ta titeln.


Det bådar jävligt gott inför Australiens GP nästa helg. 
 

Queen - Don´t stop me now


Blööööö

Den här bloggen uppdateras inte alls som den ska. Får fan se till att skärpa mig nu. I alla fall, vad har veckan bjudit på?

Min pappa har bestämt sig för att flytta ihop med bitchensomviintenämnervid namn i nån jävla lägenhet i Lund. Kommer ju bli kul. Vi lär ju ses en gång om året + födelsedagar. Han har även bestämt sig för att vara på semester när jag opereras. Kul kille det där. Det är sjukt hur mkt man kan älska nån som inte är hälften lika bra på att finnas där som att säga att han ska göra det.

Har kört lastbil, sjukt cool såg jag ut när jag rattade runt 30 ton stål (eller vad fan nu lastbilar är gjorda av)

Det har blivit bestämt att jag ska opereras den 25e. Åker till Skaune nästa fredag den 14e, min plan är att vara så full jag bara kan, så ofta jag bara kan innan op. Så alla som är sugna på brutalfylla får gärna höra av sig!

Snart helg, sjukt mkt fest. Vi ses i dimman!