Lite tråkigt men mest roligt

Det här inlägget borde egentligen endast handla om att vädret är så jävla härligt, att jag har hunnit med skitmkt på mina lediga dagar och att jag är brun. Istället så ska det inte göra det.

Kom hem till Skaune förra måndagen för lite återbesök på sjukhuset för att se hur det hade gått med min polyp- och varbildning (hoppas ni fick en fin inre bild där) där dom har opererat mig. I tisdags natt blev jag istället totalt jävla katastrofsjuk och fick dra till sjukhuset med över 40 graders feber och kaskadkräkningar. Där får dom då för sig att jag kanske har fått hjärnhinneinflammation och isolerar mig på Infektionskliniken efter diverse tester.

Får sen genomgå en skiktröntgen och till sist en lumbalpunktion. En lumbalpunktion är ett fint ord för att köra en fet jävla nål in i ryggraden för att ta ut ryggmärgsvätska ifrån en. Inte ett av mina bästa ögonblick. Mamma var i Gbg och pappa, ja han är ju som han är. Tydligen så kunde det bero på olika saker att jag blev så jävla sjuk, tydligen kan det bli såhär också när man mår dåligt med en massa annat. Känns ju bra att man kan göra sig själv sjuk när man mår piss över andra saker och personer. Spenderade sedan resten av helgen med att pendla mellan att må okej så länge jag låg ner och att må så dåligt att man vill dö. Jag är iaf på bättringsvägen nu! Ifall ni undrar.


Men förra helgen hade vi väldigt kul faktiskt! Vi var jättefulla och dräggiga, var först hos oss och sen ute hos Tennis i Torsång. Sen var vi ut nånstans och drack sprit och grejer.. Det är ungefär det jag kommer ihåg nu i efterhand.


Fjortisarnas nationalsång: Kan Mackan, kan Mackan, kan Mackan dricka sprit?

image313


Johans hår klipptes med en fin kökssax av den nyktre Marcus Theander

image314


Ja, ni ser ju själva. Hade ni velat bli klippta av pojken med den nyktra blicken?

image315


Jag är glad och har dubbelhaka

image316


Vi slängde ut Joel och hans trogna häst

image317Dagen efter så blir jag brutalt väckt av det plötsligt kommer in 5 olika personer och skrattar åt mig och min bakfylla. Att dom hoppade i sängen och sen la sig på mig hjälpte inte heller.. Jaha, det var ju bara att släpa sig in i duschen och försöka vakna till. Det gick sådär..

Anywho, vi stuvade in oss i Joels Babas minivan och sen var vi på väg.

image318


Stopp 1: Bakismat. Dock inte på vårt trogna Max, vi åkte till Säter och käkade på den sloigaste pizzerian  nånsin. Sen åkte vi på älgsafari. Om ni undrar vad älgsafari är för nånting så betyder det helt enkelt att man betalar 70 spänn per person, och sen går man och tittar på 3 älgar i en hage.


Om man vill så kan man mata dom också

image319


2 och en kalv!! (Roligt att säga istället för 2 och en halv. Ungefär som trevlig älg.) Kändes lite som att jag dödade vårt skämt där men annars undrar ni bara.

image320


Efter 5 min så hade vi tröttnat

image321


För er som inte vet så är det här Mats och Joel som jag bor ihop med. Dom flesta dagar så känns det skitbra! Det här är inte en av dom..

image326


Vidare mot minigolf i Dala-Husby! Ingen verkade fatta reglerna

image323


Joel råkade i lite knipa, men nu har Jenny en ny krokodilskinnsväska istället.

image324


Sen var vi tröttare än pensionärer så det var dags att åka hem..

image325

Kommentarer
Postat av: linda

Lottar ut en bloggdesign på min blogg. Vid intresse kan du skriva en rad, då du är med i tävlingen! Ha en bra dag! =)

Postat av: Frenne

Förmodligen tror du mig inte och antagligen bryr du dig inte. Men tänker på dig Fija. Hoppas allt går bra för dig och att du är rädd om dig...

KRAMAR...

2008-06-03 @ 18:48:35
Postat av: Carina

Ok 1. ser mina bröst ut sådär och 2. putar jag alltid med magen sådär?

2008-06-04 @ 00:37:42
URL: http://carinakallving.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback