Tillbaks från festival i Uberland

Tshitraka är över! Åtminstone för våran del.. Jag, Anna, Porre, Kristin och Tony kom tillbaks till Sverige i söndags natt med söndersprängda hjärnor. Alla var skitdeppiga och ville åka tillbaks till festivalen.. Numsi och Marcel ville dock åka hem men dom fick stanna. Jävla orättvist. Åkte hem till Borlänge igår kväll, kom hem innanför dörren och var tröttast i hela världen och ville bara självdö. Då hade dock mina kära vänner styrt upp en fest istället.

Hade inget val än att börja supa, vi fortsatte efter många om och men till Skrubben. Där satt vi och skrålade tills vi i princip blev utslängda. Vi kom på den briljanta idén att vi skulle hem till Mackan och dricka upp hans HB. Jättebra idé verkligen. What happens i fyllan och villan stannar i fyllan och villan.

Jag tänker därför inte berätta om att jag, Joel och Tennis dansade linedance mitt i vägen tills vi nästan blev påkörda. Inte heller om mitt, Joels och Shibbys väldigt pinsamma moderna dansande med sjalar och x antal ålningar på golvet till Meatloaf-dängan I would do anything for love. Eller hur vi nästan blev gråtfärdiga när vi kedjerökte på balkongen och lyssnade på The Verves The drugs don´t work och dom sjunger (för övrigt den sorgligaste textraden i hela världshistorien) "like a cat in a bag waiting to drown, this time I´m coming down". Jag tänker inte berätta om det.


Jag hade ingen kamera med mig på Tshitraka, annars hade det säkert legat en massa fula bilder uppe redan men jag lovar att det kommer så snart jag får alla andras bilder!

Fan, sådär skriver jag alltid. Och ungefär 30 % av gångerna så kommer det upp bilder, annars tänker jag bara "Äsch det är för sent" när jag väl får dom där jävla bilderna. Men den här gången ska jag, lovar!! En ytterligare recension av festivalen kommer då också. Det enda jag kan skriva nu är att jag har fan dom bästa vännerna i hela världen. Dom är så jävla hjärndöda allihopa, så många asgarv som uppkommer i våra partytält är nog vad en del har på en hel livstid.

Sen att vissa saker på festivalen har rört upp hela min insida är sånt som händer.. För tillfället springer jag runt med en klump i magen och mår allmänt skit, men går allting som det ska så är det inte så länge till. Jävlar vad jag talade i gåtor där. Aja, lite grejer kan jag väl få hålla privat..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback