Stulna Tshitrakakort

Pga att jag har semester, är lat samt ägnar mig åt vissa aktiviteter så mkt att vissa kroppsdelar snart ramlar av så har jag tyvärr varit lite upptagen på senaste. Trots detta så ska ni få lite utlovade Tshitraka-kort. Jag brukar ha ganska mkt självdistans när det gäller bilder, eftersom alla jag bryr mig om vet hur jag ser ut egentligen men den här gången undrar jag om jag inte ska censurera en del. Mest för att jag ser ut som ett nerpundat trekvartsmongo. Dom flesta kommer säkert sucka eftersom ni redan har sett korten (har snott alla Ki-shmutsus kort istället för att vara aktiv nog att ta några egna).


På båten dit var det redan fullt ös. Jag försökte mig på nån stekarpose eller nåt o Shmutsu bara flinar och ser dum ut som vanligt.
Frenne och Numsi visar sina bästa sidor. Jag frågade faktiskt Micke hur man kunde blåsa upp näsan så att den blev sådär stor som på bilden men han hade inget bra svar på det tyvärr..
Kisse och Misse dansar tills det går för dom
"Fint väder" tänkte jag och valde att inte byta om från pyjamas.
Lindgren blev antastad av Mamma Mus och Martina
Henrik Himmler har fått syn på en flaska Poppers
Kisse Karlton är lite småsliten
Lite smörig best friend-love
M gav upp allt hopp om livet när det började regna
Malan, Melissa och jag försöker se sådär härligt oberörda och naturliga ut
Träffade på en tysk som hette Johannes. Han blev kär. Han fattade ingen engelska och det enda jag kunde få fram var Hyssssch, music is love.
Jag, Shmutsu och Dumskallen på morgonkvisten innan Neelix manglade sönder röven på oss
Neelix, aka Harry Pothead. Bästa liveacten på hela festivalen!
Såhär glad var jag när han spelade. Jag tror faktiskt att jag har hamnat i "the zone" på bilden.
Inte ens med mitt förvirrade lilla kollage kan jag förklara hur jävla kul vi hade, det är helt sjukt. Har verkligen dom bästa vännerna i hela världen! Det känns fan som att livet börjar ordna upp sig för en gångs skull. Är det verkligen min tur nu?

Kommentarer
Postat av: Kimeta

Det är din tur nu!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback