Nakenbad och väntan..

Vill just nu mer än allting annat sticka till Tyskland på festival på tors! Hela jävla ligan ska dra till Vuuv och jag måste helt enkelt med. Problemet är att jag börjar jobba på söndag kväll och vi ska komma hem på söndag natt.. Går på nålar medan jag väntar på besked om jag får ledigt eller inte.. Måste!

Annars har de senaste dagarna varit sjukt härliga, bara en massa sol och badande. Detta i kombination med sangria, vin och öldrickande gör mig väldigt nöjd! Idag var vi ute och skulle bada i en liten sjö mitt ute i skogen. Jag blev lovad att det aaaldrig var nåt folk där, vilket ledde till att det skulle bli nakenbad. Allting gick jättebra, vi simmade ut till en liten flotte och allt var skitgött. Då kommer det ett gäng tyska turister.

Fort som fan ner i vattnet med ett ganska ograciöst magplask och simma iväg en bit medan andra fick simma in och hämta min bikini. Har ni försökt ta på en bikini under vatten nån gång? Inte det lättaste jag har gjort i mitt liv. Inte det minst pinsamma heller.

Kommentarer
Postat av: Carina

KOM HEM!!!!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback