Överlevnads-kit och pizza

Idag så flyttar Marcus, Adam och Holmer till Norge. Jag och Carrie är inte särskilt glada över det här, men eftersom vi kan vara världens bästa kompisar så kom C på idén att de borde ha ett survival-kit. Sagt och gjort, vi sprang halva Kupolen runt och inhandlade saker till det här. Självklart med temat blått & gult!

Det här är vad som ingår i ett survival-kit:

Små svenska flaggor
Servetter med hjärtan på
Ett litet Marabouchoklad
Kondomer
En liten Intim-tvål
Varma koppen
En liten leverpastej
Wasa knäckebröd
Svensk-norsk ordlista (endast med märkliga ord)
Snus
Socker, salt, och pepparpåse
Sugrör
Näsdukar med bin på
En liten plastsked
Minibananer
En Proviva-shot (magens lille vän)
Blått och gult godis

Jag har säkert glömt nånting, för det brukar jag göra, men det här var vad jag kom ihåg iaf. Sen sprang vi Borlänge runt och lämnade paketen, och dom blev väldigt uppskattade. Efter det så var vi så trötta att vi gick och handlade pizza.

Dagens höjdpunkt: Carinas skam när hon var på Apoteket och köpte 3 flaskor Intim-tvål och kondomer.

Dagens lågvattenmärke: När vi var på Ica och frågade om vi fick ta tomma godiskartonger (att lägga sakerna i) och vårt McDonaldsbesök när vi skyfflade ner sugrör, socker, salt och peppar i väskan.

Kommentarer
Postat av: Carolin Håkansson

HEJ GUMMAN! tycker du ska ta o flytta ner till skåne igen. saknar dej som attans nu. hörs sällan av. :( men tiden räcker inte alltid till. har börjat plugga administration nu som förhoppningsvis kommer leda till en utbildning inom redovsning och ekonomi :) hör av dej när du e nere på vift. Puss o kärlek.

2008-01-16 @ 23:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback