Jävla efterfester..

Nu har det varit en riktig jävla Shibbyhelg. Bästa Johanna har ju varit hemma i helgen, vilket såklart leder till brutalfyllor.. I fredags skulle det som sagt bli ganska lugnt, middag och lite vin. Eller hur... Jag, Linda, Johanna och Carrie åkte till Falun och gick på O´Learys. Sen kom Niklas och även Mia ner och sen var det ju ganska kört.. Jag, L, J och M började dricka shots och bestämde oss sen för att gå på Etage.. Vaknade dagen efter med suddiga minnen om vinfylld efterfest, dunkande huvudvärk, en mun torrare än Sahara och 1600 kr fattigare. Jag och Johanna körde varannan runda inne på Etage, jag hade dragit mitt kort 9 ggr. Det fanns helt enkelt inget slut.

Lördagen bestod av att jag och J mådde sjukt dåligt och var sega.. Vi var hemma hos Jenny och Antoni och käkade hemmagjord pizza (som tur var så var det inte vi som gjorde den..) och sen var det bara hem och göra sig iordning för förfest. Eftersom jag och Carrie inte är kända för att vara världens snabbaste när det gäller det här, så slutade det med att vi mötte folk som var på väg till krogen när vi gick till förfesten. Iaf så slutade det med att vi gick på S2, blev apfulla och vid 02.30 tiden fick jag, Madde, Niklas och Johanna den briljanta idén att ta en taxi till Falun och efterfesta på Harrys, där Gisse hade sin 30-årsfest. Slutade med efterfest på hotell och alldeles för mkt champagne..

Vi gick walk of shame genom Falun vid 11-tiden med trasiga strumpbyxor och sminket utkletat i halva ansiktet. Sen var det bara hem och sova borta resten av dagen som gällde.. Sen åkte vi till Jenny och Antoni och käkade kina, och efter det så ringde Karim och tyckte att vi skulle komma och spela pingis och innebandy. Jag och Jenny var självklart bäst, men när det kom till att åka skateboard så låg vi lite i lä.. Jag försökte men stukade vristen efter typ 3 min. Sen gick vi hem till Lars och drack folköl halva natten..

Behöver jag säga att jag är sliten?

Kommentarer
Postat av: C

Jag älskar att du tänker på mig babe, men jag va faktiskt inte med på en enda shot tråkigt nog. Du får nog ge den titeln till J.

2008-01-28 @ 16:10:02
Postat av: Erko

hrrrmmm... vad hände med våran playdate då?

2008-01-28 @ 16:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback