8 pers i en etta och Jack Daniels

Sälen i fredags alltså.


Slutade jobba 14.30, hade inte packat och vi skulle åka kl 16. Skyndade mig som fan, lyckades fylla en skitstor träningsväska trots att vi bara skulle vara borta ett dygn. Men vi tjejer vet ju aldrig vad vi ska ha på oss...


Det blev en hel del öl i bilen

image296


Väl där så var det ju bara dags att plocka fram spriten. Jenny försökte visa sin bästa partypose för Simon men den gick inte riktigt hem..

image297


Du hade stoppat upp vad i rumpan...?!

image298


Tobbe och Martin söp som amatörer och däckade vid 22.30

image303


Två aspackade puckon på HC

image299


Självklart är dans på högtalarna det enda rätta efter x antal vodka med Sprite.

image300


Bilderna efter det här är inte värt att visa.. Det enda som finns att visa är när jag och Simon ligger och asgarvar på golvet..

Johan: Men Martin, sluta snarka för fan!

Jag: Det är inte Martin, det är Jenny...

Ungefär på den nivån låg det fram till halv 6 på morgonen.
Dagen efter så var Jonsson pepp som fan på afterski

image301


Men jag lyckades sparka lite vett i huvudet på honom

image302


Det slutade med att vi struntade i afterskin (eftersom jag var tvungen att vara nykter och köra hem så gjorde det inte mig så mycket). Körde rally hela vägen, sen hämtade vi upp Joel och åkte hem till Jonsson och började dricka. Alldeles för mkt Jack Daniels, öldrickartävlingar (som jag faktiskt vann) och ett slagsmål på stan så var det dags att stappla hem på efterfest. Det räcker med att säga att jag mådde exakt som jag förtjänade i söndags...

Alkohol är det enda hål jag tål

Blev hastigt och lustigt bestämt att jag ska åka till Sälen i eftermiddag och hälsa på Madde. Party som fan ikväll och after ski imorgon. Jag som knappt har återhämtat mig från brutalfyllan i onsdags...


image295

Vimmelbilder

Det var ju utlovat lite partybilder från i lördags så här kommer dom!


Såhär städad var jag i början av kvällen. Vad fan Mats håller på med vet jag inte.

image284


Carrie med några av hennes presenter. Vi vägrar fatta vinken.

image285


Antoni "The Italian stallion" Göransson

image286


Vad tittar dom på??!!

image287


Jag är ehh...salongsberusad och det kommer rök ur Patsy.

image288


Ölspel!

image289


Vi körde sjukt mkt allsång... And sooooooo Sally can waaait, she knows it´s too laaate as we´re walking on byyyyyyyy...

image290


Och EN gång till då!

image291


Typisk fyllebild med Niklas som vill fixa mitt hår eller nåt..

image292


Hennes boobs var såhäääär stora!

image293


Fyllekäk!

image294


Det finns mer partybilder både hos Lisa och Joel som också kommer upp snart hoppas jag. Då har ni bastu och bubbelpoolsbilder att se fram emot!

Måndagjhfkldjbhdöj

Att måndagar är piss är ett ganska återkommande tema i min blogg. Den här är inget undantag. Vädret är tråkigt, alla som ringer in till växeln är tråkiga eller idioter, och det är en timme tills jag slutar. Då ska jag hem till lilla farmor och trösta henne, hon har gjort slut med sin pojkvän och är ledsen.. Man tror att kärleken ska vara lite lättare när man är 80 år men den förhoppningen kan man ju glömma. Men förhoppningsvis kommer dagen iaf att sluta bättre! Vi ska åka pulka, däck och madrass i Bergebo. Nån kommer antagligen att bryta nånting.


Lördagen var lika rolig som vi hade väntat oss! Det dracks alldeles för mkt, skrålades alldeles för mkt Björn Rosenström och filmades för mkt med Joels filmkamera.. Somnade efter 5 nån gång och blev väckt av Marcus och Adam kl 09.51. Eftersom dom däckade kl 23 så var dom väldigt pigga då. Var helt död hela dagen igår.. Det finns en jävla massa bildbevis faktiskt, lär komma upp på bloggen inom en väldigt snar framtid!

En blick in i framtiden

Att vara guldgroupie i 20-årsåldern är ingenting som blir ifrågasatt. Men eftersom jag och Mimmi aldrig kommer kunna sluta älska Volbeat så kommer vi till slut att se ut så här. Tragiskt men oundvikligt.


image283

Alla hjärtans whatever..

Alla hjärtans dag. Så jävla överskattat och tråkigt. Och NEJ, jag är inte bitter för att jag inte har nån pojkvän. Jag gillar inte ens förhållande längre. Även om vissa såklart är bättre än andra! Jag gillar ett mitt imellanting tror jag. Det hade varit perfekt att bo i USA, där dejtar man i typ 2 år men frågar nån så är man fortf inte boyfriend/girlfriend.

Annars har jag och C varit ute i Skenshyttan och förberett inför lördag. Med förberett så menar vi att bädda ca 20 sovplatser och plockat undan efter den förra festen. Som var för en månad sen.Det finns en anledning, okej??

Jag har varit sämst på att blogga. Igen. Detta beror mkt på att jag har gjort något som jag sa att jag aldrig skulle göra. Jag har skaffat jävla Facebook. Och nu pokas det och tagas som aldrig förr.. Tänkte egentligen lägga upp bilderna från våran Extreme Pulkaåkning i måndags natt men det har C gjort så jag tänker vara lat och länka till bilderna här istället.

Nånting mer som man aldrig trodde skulle hända har hänt. Jag har fått mitt körkort!  Jag är sjukt nöjd över det. Jag har ingen bil. Men jag är sjukt nöjd ändå.

Ikväll så ska iaf jag, Mats, Joel och David (E-lo ska vi också ha med på ett hörn) fira så imorgon blir det bakfylla på jobbet!

Att inte få ligga, del 2

Det har nu gått så långt att jag slickar Carina på axeln när jag ligger och sover.
Stackars underbara Carrie får stå ut med mitt tjat hela tiden, eftersom jag nu för tiden endast drömmer om Volbeat, alkohol och sex. Hur ska det här sluta egentligen?

Av olika anledningar så har jag inte fått dricka en droppe alkohol i helgen. Det har varit hemskt. Att stå vid sidan och bara titta på när andra dricker är inget jag rekommenderar. Vi var en sväng på The Rockhouse i fredags, hade nog varit ganska kul om man var full. Man var inte full.
Lördagen bestod av film, bowling och biljard och tidig hemgång med Carrie vid 23.45 tiden.

Brukar alltid hata måndagar, men idag har det fan varit schysst. Jobbar 11-17.30, dvs skitbra tid. Lyckades slita upp C vid 10-tiden så att vi för en gångs skull kunde käka frulle ihop. Och när jag kom till jobb imorse så hade hela växeln brakat ihop så jag och Michelle hade tid att för en gångs skull sitta och prata i en timme. Vädret är skitfint och livet är gött idag!

Jobbigt..

Det var alldeles för längesen jag fick ligga ordentligt.
Lite här och där känns bara inte tillräckligt... Det har gått så långt att jag hade en sexdröm om fucking Nick i Backstreet Boys. Förstår ni?? Jag kollar på Shayne Wards smöriga/porriga video till hans nya låt No u hang up hela dagarna och drömmer om att få hångla i underkläder i regnet... Och i svartvitt. Det är så jävla orättvist.