Upptagen..

.. med annat. Har spenderat varje sekund sen jag kom hem tsm med Micke, det är helt sinnessjukt att man kan ha det så bra som vi har det.. Min älskade Annie åkte till Australien i natt, så i tisdags var vi ju tvungna att fira av henne hemma hos hennes mamma och Bosse. Det var tänkt att vi skulle dit, dricka lite rödvin och snacka skit. Inte att vi skulle sitta uppe och hälla i oss mer än en bag in box och Jägermeister till kl halv 7 på morgonen. Men så blev det. Det blev inte så mkt jobb för Pia (A:s mamma) och Bosse kan jag ju säga... Men vi hade helt galet roligt så det var lätt värt den bakfyllan!


Andra intervjun imorgon, fortfarande skitnervös.. MEN! Jag kommer att få jobbet pga karma. På tåget hem från Dalarna så hittade jag nämligen en plånbok som där låg en massa pengar i. Denna plånbok tillhörde en dam vid namn Ester. Och istället för att ta pengarna (som jag verkligen hade behövt) så ringde jag upp damen och skickade den till henne. Så nu har jag lite plus på karmakontot som jag hoppas jag får användning för snart..

Nej, nu ska jag ut och äta frukost (kl är ju faktiskt 14.30) tsm med min blivande sambo. 5 dagar kvar!Nedräkning till Indian Spirit: 7 dagar, 2 timmar och 52 min


Kommentarer
Postat av: C

5 dagar kvar tills det är 23 dagar kvar tills du får flytta ja....

2008-08-28 @ 21:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback