Är det hemligt eller inte?

Jag har de senaste veckorna smitt lite planer som jag inte har skrivit om här.. Men.
Jag ska flytta tillbaka till Skåne. Tadaaa! Nu blev vissa allt lite förvånade va? Speciellt eftersom jag inte har sagt det till en jävel på jobbet. Men visserligen träffar jag ju inte så himla många av dom nu när jag jobbar natt ändå, lite tragiskt faktiskt. Saknar några av dom där gamla getterna en hel del.

Anywho, Skåne snart alltså. Var på lghvisning förra helgen och det är faktiskt lite knäppt att det är just den jag har varit och kollat på. Mer detaljer kommer när jag vet om jag har fått den eller inte, vill ju inte jinxa skiten! (På tal om det så måste jag verkligen sluta vara så jävla vidskeplig och sluta tro att jag ska bli av med jobbet om jag byter mobil eller nåt annat astöntigt)

Det som inte så många vet heller är att jag faktiskt var på anställningsintervju idag. (Den som säger nåt till min chef innan jag själv har gjort det måste jag tyvärr döda). Underbara Mala rekommenderade mig på hennes jobb igår och vips så fick jag komma på intervju idag. Det är på Schenker i Hbg, typ sitta och göra en massa grejer. Jag skulle gärna vilja förklara, men tyvärr är det lite svårt eftersom jag själv inte fattar ett skit av det. Än iaf.

Så just nu är det bara mkt om och men, samt en massa vänta på besked. I nästa vecka får jag förhoppningsvis bra besked om både lgh och jobb. Annars blir det drygt.

En annan sak som kommer bli sjukt drygt är ju att dra från alla mina älskade vänner i Borlänge.. Dom är så jävla underbara och mitt hjärta är halvt utan dom. Carries flytt till Kanada orkar jag inte ens tänka på just nu, gör fortfarande lite för ont..

Annars är mitt liv fruktansvärt jävla härligt just nu. Jag vill gärna berätta mer men ni får leva med att jag talar i gåtor ett tag till. Men inte alltför länge.

Kommentarer
Postat av: Elle

Nej vad tråkigt för oss men roligt för dig om det är det du vill.

Jag sprang och berättade för Petra direkt så nu behöver inte du göra det:)

När du kommer hit ska jag också berätta en nyhet för dig om det inte är nån annan som har skvallrat förstås.

Saknar dig redan. Kram

2008-08-04 @ 13:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback