Men nu är det mycket..

Jag börjar seriöst fundera på att lägga ner bloggen. Som ni märker så är jag ju verkligen sämst på att uppdatera.. Borlänge på onsdag iaf, ska bli skönt att komma hem och hänga lite! Blir det som jag tror (hoppas/vill?) så blir jag ju bara där uppe en vecka innan jag flyttar hem. Annars då.. Sjukhus idag igen, lika kul som vanligt. Mer mediciner, också det jättekul.

Helgen var däremot mkt rolig. Var hos Mimmi i fredags och ute i Hbg med Blondy, Martina och resten i lördags. Självklart var jag ju tvungen att supa bort nånting, den här gången blev det hela min handväska och min kofta. Det uppdagades sen att min handväska befinner sig i Landskrona. Fråga inte hur... Efterfest till halv 8 på morgonen och sen började det supas på söndag morgon igen. Dock inte för min del eftersom jag skulle köra hem. Hör ni hur duktig jag är nu bara för att jag har körkort!!!

Tänkte egentligen att jag skulle göra en liten lista nu, men vi får ta det sen för jag ska ut i det schyssta vädret!

Kommentarer
Postat av: Carina

Problemet är inte att du inte orkar skriva, problemet är att skåne är så mycket tråkigare än borlänge och därför har du inte haft nåt att skriva om den senaste tiden. Jätteword. Det blir inge bortagande av nån lillfu's blogg än på ett tag ska du se.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback