Glad glad glad!

Jahapp, jag är tillbaka i Borlänge! Det blev faktiskt så att jag fick jobbet på casinot i Malmö. Det blev även så att jag tackade nej till det. Jag fick nattjobbet på mitt nuvarande jobb. Jag tackade ja till det. Så jag stannar i Blge ett tag till, vet väl inte exakt hur länge men åtminstone över sommaren. Kommer ha sjukt mkt ledigt vilket passar mig hur bra som helst!

Idag får jag, Mats och Joel nycklarna till våran nya lgh! För er som inte vet det så ska vi bo ihop vid American TakeAway, kommer bli årets party där kan jag lova!

Jag borde lägga upp en massa bilder och filmer på allt kul som har hänt sen jag kom hem, men eftersom Bluetooth fortf bråkar och jag inte har varit ensam en enda minut sen jag kom hem så får det vänta... Har verkligen haft så jävla roligt sen jag kom hem! Vädret är skithärligt, mina vänner är dom bästa som finns och det känns bra helt enkelt.. Att vara ifrån Skåne ett tag till är inte lika enkelt.. Finns mkt och många som jag inte klarar mig utan, men jag kommer snart!


Så fort Lucy har skickat bilderna från helgen så lovar jag att dom kommer upp!Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänker på dig Fija...

2008-04-30 @ 21:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback