Insikt...?

Har kommit på att det är dags att sluta tycka synd om mig själv nu, blir ganska tråkigt i längden. Jag ska egentligen skatta mig lycklig, jag har de allra bästa vännerna, den bästa familjen och överlag ett bra liv även om jag har gått igenom en jävla massa skit. Som jag och min bästa Mimmi säger, Tänk inte PÅ det bara! Det kommer bli en tuff tid, men jag har gått igenom det förr och jag klarade det ju då. Så, enough about that.

Förra veckan var party som fan! Det blev ju utgång i onsdags med sen efterfest, mitt presentkort på Systemet som jag fick i present av Kimeta och Nicke kom väl till pass! Vi sjöng galet mycket Singstar, stackars stackars Micke och Stefan som fick stå ut med att vi ringde dom vid 4 tiden och skrålade 80-talsmedley i en timme... Alla som har hört David, Youl och Mats sjunga nån gång förstår vilken uppoffring det var.

Fredag och lördag bestod av rödvin, vodka, Singstar, Twister och skadade knän. Jag och Youl inledde kvällen hos David med att dricka grogg. Men eftersom D bara har bott i sin lgh sen i april så kan man ju inte förvänta sig att det ska finnas några glas. En 0,5 l Fanta-flaska och en avskuren ölburk senare hade vi dock 2 saker att dricka ur. Vi spelade Mariocart ett tag men eftersom jag var så fruktansvärt dålig så stack vi vidare till Youl, och öppnade mitt vin också. Efter det så är minnet väldigt suddigt. Det var ganska sena efterfester alla dagarna..

Jag har tydligen försökt moonwalka i skithala Humleparken. Vilket resulterade i det största blåmärket ever på mitt knä, samt en fin blodansamling som gör skitont. Trots detta skulle jag vara med och spela Twister en timme senare! Bra där.. Till mitt försvar så får jag faktiskt säga att Joel hade försökt lära mig att moonwalka hela kvällen!

Men den här kvällen var det faktiskt var det faktiskt mest synd om Carrie som var i princip nykter bland alla alkoholister..

Kommentarer
Postat av: David

hörrru flyttade inte in förrens i slutet av juni..:P hahaha

2007-11-21 @ 16:54:30
Postat av: frenne

Vill bara poängtera att det inte var varken Davids, Youls eller Mats röst som var hemskast. Den fanan får du bära tillsammans med Carrie.

2007-11-21 @ 17:48:22
Postat av: Frenne

Vet att du vägrar tycka synd om dig själv och att du
hatar när andra gör det men jag gör det. Och jag tycker du är skitstark gumman...

2007-11-21 @ 21:50:06
Postat av: Carina

JAG SJÖNG JU INTE I LÖRDAGS!!!!!!!!!!! Och onsdag har ingenting med det här att göra.

2007-11-22 @ 00:05:44
Postat av: Jo...hanna

Jag måste bara säga att Joels röst är den vackraste jag hört! Damn i love it / Jo..hanna

2007-11-22 @ 16:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback