Bakis på en måndag

Jahapp, då var den här helgen också över.

Blev bra party i fredags,
vi deltog ju i Nahlén Cup. För er oinvigda så är det helt enkelt så att man delar upp sig i lag, får ett papper med en massa knäppa uppgifter som är värda olika poäng, och sen har man 3 timmar på sig att utföra så mycket man kan och dokumentera det hela.

Jag, Joel, Kristin, Jennifer och Ekstam bildade Team Kerstin. Det var lite tjafs om namnet, men jag och K vann såklart till slut.

Några av dom saker som utfördes:

Joel åt en matsked kanel och höll på att kvävas (svårare än man tror det där)
Jag slickade jordgubbssylt från Markus ansikte
Joel och Markus streakade utanför Joels jobb
Jag och Kristin hjälpte en kille att tanka
Allihopa sjöng en Backstreet Boys låt med sjukt mycket inlevelse
Det hånglades till höger och vänster, dock endast mellan personer av samma kön
Vi åkte runt i bilen med turkhög volym och rutorna nere
Ekstam fick en bitchslap av okänd person

Ja, självklart var det mer än så men jag orkar inte skriva upp allt.. Förhoppningsvis så kommer både film och bilder från kvällen upp inom en mkt snar framtid!

Lördagen inleddes med att vara sjukt bakfull.. Sen var det fika på Liljan med Patsy och Joel som gällde, och sen var det dags att plocka upp Micke på tågstationen! Vi hade mysig middag på Broken Dreams, vin hos farmor och sen födelsedagsfest hos Markus! 

Kom aldrig riktigt igång på lördagen trots fina försök med Martini och Fruktsoda så därför råkade det bli så att jag, Patsy och Micke bestämde oss för att bli drygfulla igår istället. Jag har alltid så bra idéer...

Det har diskuterats vad man ska ha på sig i över en vecka (även från killarnas sida), men nu är det dags för uppladdning igen!! Jag, Carrie, Mats och Joel (och förhoppningsvis min Volbeat-kompis nr 1, Mimmi) drar till Örebro på onsdag för att gå på Volbeat och bli dräggfulla! Ser fram emot det galet mycket, känner på mig att det kommer bli röj som fan!

Kommentarer
Postat av: Frenne

fint...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback