Så jävla pepp!

Ikväll ska vi bada i Pool of booze booze booze!

Bakis på en måndag

Jahapp, då var den här helgen också över.

Blev bra party i fredags,
vi deltog ju i Nahlén Cup. För er oinvigda så är det helt enkelt så att man delar upp sig i lag, får ett papper med en massa knäppa uppgifter som är värda olika poäng, och sen har man 3 timmar på sig att utföra så mycket man kan och dokumentera det hela.

Jag, Joel, Kristin, Jennifer och Ekstam bildade Team Kerstin. Det var lite tjafs om namnet, men jag och K vann såklart till slut.

Några av dom saker som utfördes:

Joel åt en matsked kanel och höll på att kvävas (svårare än man tror det där)
Jag slickade jordgubbssylt från Markus ansikte
Joel och Markus streakade utanför Joels jobb
Jag och Kristin hjälpte en kille att tanka
Allihopa sjöng en Backstreet Boys låt med sjukt mycket inlevelse
Det hånglades till höger och vänster, dock endast mellan personer av samma kön
Vi åkte runt i bilen med turkhög volym och rutorna nere
Ekstam fick en bitchslap av okänd person

Ja, självklart var det mer än så men jag orkar inte skriva upp allt.. Förhoppningsvis så kommer både film och bilder från kvällen upp inom en mkt snar framtid!

Lördagen inleddes med att vara sjukt bakfull.. Sen var det fika på Liljan med Patsy och Joel som gällde, och sen var det dags att plocka upp Micke på tågstationen! Vi hade mysig middag på Broken Dreams, vin hos farmor och sen födelsedagsfest hos Markus! 

Kom aldrig riktigt igång på lördagen trots fina försök med Martini och Fruktsoda så därför råkade det bli så att jag, Patsy och Micke bestämde oss för att bli drygfulla igår istället. Jag har alltid så bra idéer...

Det har diskuterats vad man ska ha på sig i över en vecka (även från killarnas sida), men nu är det dags för uppladdning igen!! Jag, Carrie, Mats och Joel (och förhoppningsvis min Volbeat-kompis nr 1, Mimmi) drar till Örebro på onsdag för att gå på Volbeat och bli dräggfulla! Ser fram emot det galet mycket, känner på mig att det kommer bli röj som fan!

Det krävs inte så mycket för att bli förtroendevald

Det är inte så lätt att diskutera politik på en blogg ibland, men det här är humor.Insikt...?

Har kommit på att det är dags att sluta tycka synd om mig själv nu, blir ganska tråkigt i längden. Jag ska egentligen skatta mig lycklig, jag har de allra bästa vännerna, den bästa familjen och överlag ett bra liv även om jag har gått igenom en jävla massa skit. Som jag och min bästa Mimmi säger, Tänk inte PÅ det bara! Det kommer bli en tuff tid, men jag har gått igenom det förr och jag klarade det ju då. Så, enough about that.

Förra veckan var party som fan! Det blev ju utgång i onsdags med sen efterfest, mitt presentkort på Systemet som jag fick i present av Kimeta och Nicke kom väl till pass! Vi sjöng galet mycket Singstar, stackars stackars Micke och Stefan som fick stå ut med att vi ringde dom vid 4 tiden och skrålade 80-talsmedley i en timme... Alla som har hört David, Youl och Mats sjunga nån gång förstår vilken uppoffring det var.

Fredag och lördag bestod av rödvin, vodka, Singstar, Twister och skadade knän. Jag och Youl inledde kvällen hos David med att dricka grogg. Men eftersom D bara har bott i sin lgh sen i april så kan man ju inte förvänta sig att det ska finnas några glas. En 0,5 l Fanta-flaska och en avskuren ölburk senare hade vi dock 2 saker att dricka ur. Vi spelade Mariocart ett tag men eftersom jag var så fruktansvärt dålig så stack vi vidare till Youl, och öppnade mitt vin också. Efter det så är minnet väldigt suddigt. Det var ganska sena efterfester alla dagarna..

Jag har tydligen försökt moonwalka i skithala Humleparken. Vilket resulterade i det största blåmärket ever på mitt knä, samt en fin blodansamling som gör skitont. Trots detta skulle jag vara med och spela Twister en timme senare! Bra där.. Till mitt försvar så får jag faktiskt säga att Joel hade försökt lära mig att moonwalka hela kvällen!

Men den här kvällen var det faktiskt var det faktiskt mest synd om Carrie som var i princip nykter bland alla alkoholister..

Den är tillbaka

Trodde att jag var frisk nu. Men nej. Min läkare ringde innan och sa att tumören är tillbaka igen. Så nu är det dags för operation, sjukhus och en massa medicinering igen.
 
Hur ska jag orka gå igenom det här ännu en gång?

Gamla takter!

Det har varit sjukt dåligt med onsdagsutgångar på senaste. Sen det blev trubadurkväll på Harrys på onsdagar så har det blivit lite svårt att  köra vårt vanliga race, dvs drick så mycket du kan och dansa till E-type hela natten. Jag och Carrie tröttnade på att vi aldrig går ut tsm längre, så nu är det dags!

Vi har städat. Och med städat så menar jag att vi har vikt våra kläder, tsm ungefär 7 garderober. Men eftersom det finns 3 garderober hemma hos C så betyder städning mest att det ligger klädberg överallt. Jag tog en fin bild men eftersom min bärbara Bluetooth fortfarande är bortskevad så blir det tyvärr inga bildbevis idag.. Men är ni sugna på bilbana, Singstar och alkohol så välkomna!

Herregud..

Jaa vad ska man säga om det dåliga bloggandet? Finns inte så mycket att säga förutom att jag varken har haft tid eller lust.
Fredagen bestod iaf av lite utgång! Jag, Patsy och Jannicke var först hos P och drack en massa vin (som vanligt så var vi low class och drack vårt älskade matlagningsvin) sen var vi borta hos Per en sväng, och sen ner till S2 eftersom Svenska Akademien spelade! Tappade bort alla efter ungefär 2 sek, och stod sen längst fram och röjde. Ensam.

Lördagen
var jag ganska sliten.. Låg och kelade med Carrie hela kvällen, vi hyrde hela säsong 8 av Vänner och åt godis. Och glass. Och chips. Kändes inte jättebra..

Vill verkligen lägga upp bilder från i fredags men jag har lyckats tappa bort min trådlösa Bluetoothgrej. Igen. Trots ansträngningar som
den här

Nu är vi kända som faan!

ÄNTLIGEN har den kommit! Tänker ha premiär på nya Volbeat-videon här på min blogg! Man ser mig i typ en sekund, kolla noga på 2.43, man ser mig slänga med håret på 1.41 också. Jag ser astöntig ut, men ändå. Det är stort. (Såg nu att man inte ser tiden här på bloggen men om ni är helt blinda så får ni väl youtuba det själva då, det är i slutet av videon iaf) 
Jag, Mimmi och Carrie ska gå och se dom den 28 november, längtar helt galet mycket!


 

Har skitmycket kort från min fest i lördags, lovar att lägga upp en massa så fort jag och C har fixat med dom!

Men fy faan vad drägg vi ska vara ikväll då!

Jag har varit sämst på att uppdaterna, har varit alldeles för upptagen med att vara full! Carrie, Alex och Micke är här och hälsar på eftersom jag ska ha årets brakfest ikväll! Det var ju tänkt att det skulle vara här hemma, men när gästlistan översteg 45 pers så var det dags att hyra lokal!

Fest som fan, uppdatering imorgon. Eller på måndag. Kanske. 
Ska försöka ställa till med minst 2 skandaler så att jag har nåt att skriva om!