Så jävla synd om mig

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag HATAR måndagar.

Den här måndagen
kan dock ha varit en av de sämsta på mkt länge. Igår var jag och Carrie uppe en sväng på mitt jobb innan fika med Linda för att kolla hur dags jag skulle börja jobba idag. Ber Emma kolla upp det och hon säger att jag börjar kl 8.

Sov sjukt dåligt inatt, kollade på 4 avsnitt Gossip girl, 1 avsnitt Heroes och 10 (!) avsnitt Vänner och efter det var jag fortfarande vaken. Fick verkligen släpa mig upp imorse, funderade till och med på att sjukanmäla mig för att jag var så jävla trött. Klär på mig 300 lager kläder och går iväg till jobbet.

När jag väl kommer till jobbet så undrar dom vad jag gör där? Det visar sig att jag börjar klockan ETT. Klockan ETT. Det var längesen jag var så förbannad. Börjar gå hem mot Carrie, men kommer på att jag inte har nån nyckel. Går då hem till min farmor istället men där var det släckt och tyst. Inser att jag måste traska hem till Forssa..

När jag nästan är hemma så inser jag att det i princip inte finns någon mat hemma. Släpar mig 300 m tillbaka till Konsum. Klockan är nu 08.42. Klockan 09.00 öppnar Konsum. Jag blir gråtfärdig och går hem. Försökte somna till Nyhetsmorgon med det gick sådär eftersom folk envisades med att messa och ringa som galningar om den här fotbollsmatchen ikväll.

Fotboll ikväll alltså. Träningsmatch mellan Kvarnsveden och Brage. Vi har filtar, liggunderlag, kaffe, glögg och pepparkakor så vi ska gosa och skrika hejaramsor i 38 minusgrader.

Kommentarer
Postat av: Carina

Så. Jävla. Ovärt. Med. Fotboll.

Postat av: Masse

sluta det är värt fotboll i minus 100 grader=) eller inte! men det kan vara den värsta morgonen man kan vara med om alltså=) själv så gjorde ja det du tänkte göra igår=) sjukanmälde mig=)mohahaha

2007-12-19 @ 10:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback