Älskade, älskade vän

Två år utan honom idag. Världen snurrar fortfarande vidare även om jag för det mesta inte förstår hur. Ägnade natten åt att lyssna på våra låtar, titta på gamla kort, läsa sms från honom och att gråta som en galning. Men det var rätt skönt faktiskt. Men tiden läker inga sår.


image278


Jag älskar dig så fruktansvärt mycket! Bästisar för alltid.


image279

FFS!

Jag har ju för fan helt glömt att berätta att jag klarade det där jävla teoriprovet! Trots att jag hade sovit knappt 4 timmar, var skitbakis (och med skitbakis så menar jag fortfarande full) och inte hade pluggat mer än sammanlagt 3 timmar så tryckte jag i mig en halv påse tuggummi och gick dit och lyckades fan ta mig få 60 av 65. Jag är grym. Typ.

Så jävla synd om mig

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag HATAR måndagar.

Den här måndagen
kan dock ha varit en av de sämsta på mkt länge. Igår var jag och Carrie uppe en sväng på mitt jobb innan fika med Linda för att kolla hur dags jag skulle börja jobba idag. Ber Emma kolla upp det och hon säger att jag börjar kl 8.

Sov sjukt dåligt inatt, kollade på 4 avsnitt Gossip girl, 1 avsnitt Heroes och 10 (!) avsnitt Vänner och efter det var jag fortfarande vaken. Fick verkligen släpa mig upp imorse, funderade till och med på att sjukanmäla mig för att jag var så jävla trött. Klär på mig 300 lager kläder och går iväg till jobbet.

När jag väl kommer till jobbet så undrar dom vad jag gör där? Det visar sig att jag börjar klockan ETT. Klockan ETT. Det var längesen jag var så förbannad. Börjar gå hem mot Carrie, men kommer på att jag inte har nån nyckel. Går då hem till min farmor istället men där var det släckt och tyst. Inser att jag måste traska hem till Forssa..

När jag nästan är hemma så inser jag att det i princip inte finns någon mat hemma. Släpar mig 300 m tillbaka till Konsum. Klockan är nu 08.42. Klockan 09.00 öppnar Konsum. Jag blir gråtfärdig och går hem. Försökte somna till Nyhetsmorgon med det gick sådär eftersom folk envisades med att messa och ringa som galningar om den här fotbollsmatchen ikväll.

Fotboll ikväll alltså. Träningsmatch mellan Kvarnsveden och Brage. Vi har filtar, liggunderlag, kaffe, glögg och pepparkakor så vi ska gosa och skrika hejaramsor i 38 minusgrader.

Den hemska sanningen

Hittade ett blogginlägg på Malin Forsbergs blogg som var det mest sanna jag har läst på länge.


Sanningen om tjejkompisar


Jobbfest på Addici ikväll, förhoppningsvis blir det fylla och skandaler!

Lucia är en bra ursäkt för att supa lite mitt i veckan

Min blogg kan vara den sämst uppdaterade för tillfället. Men fan, jag är ju så jävla upptagen med att vara full, bakfull och trött så jag har liksom inte riktigt orkat..

Teoriprovet ska skrivas imorgon bitti kl 10.Mitt pluggande har gått sådär.. Ikväll ska vi parta iaf! Eftersom det är lussevaka så har vi bestämt att det är luciamaskerad som gäller ikväll!

Såhär ser laguppställningen ut för tillfället:

Mats - Lucia
Carrie och Kristin - Slutty tomtar
Fija - Slutty tärna
Joel och Lisa - Slutty pepparkaksgubbar
Jenny - Slutty (?) stjärngosse

Återkommer med senare rapport.

Sjukt bra låt. Sjukt töntigt namn.


Så får man inte göra

Som mina närmaste vet så är jag mitt uppe i att försöka ta körkort. Jag har försökt göra det sen jag fyllde 16, dvs 4 år, men det har av olika anledningar aldrig blivit av. Idag på min körlektion med Mats var anledningen att jag körde mot rött och att jag 2 min senare nästan körde över en gammal tant med rullator. Det finns en risk att jag aldrig får nåt körkort.
Det ännu hemskare alternativet är att jag kommer köra bil som Johanna.Sweeeet miss Blue, how do you do?

Carrie, vad sägs om att pussla ihop en egen sån här video om vår Vincent när du kommer hem?Huvud som en 8-åring, kropp som en 80-åring

Dom är så jävla bra! Dom är så in i helvetes bra att jag ibland inte vet var jag ska göra av mig själv. Jag pratar såklart om Volbeat, my one true love. Jag, Carrie, Mats, Joel och Koma tog en roadtrip till deras konsert i Örebro, vilket var det bästa jag gjort på evigheter! Jag blev ju såklart dyngrak och vi hade sjukt roligt tsm med ölspel, fyllekäk och galet jävla tokröj. Har några bilder med mig och dom i bandet, men de ligger såklart på mobilen så jag kan inte lägga upp dom...

Antal gånger:


Carrie bjöd folk på öl                                                                                    44 ggr

Carrie spillde ut sina egna öl                                                                     98 miljoner ggr

Jag skallade ett handfat                                                                               2 ggr

Jag satt och drack i duschen på vårat vandrarhem                                1 gång (som varade i 2 timmar)

Det berättades för Michael Poulsen (sångaren i Volbeat) av mig att jag älskar dom mer än aaaaallt i heeeela världen             65 ggr

Jag började sälja t-shirtar och envisades med att prata danska med alla      2 ggr                  

VA??!! Hur många kalorier var det i en öl sa du??

image265


Carries första riktiga tjejhångel (det blev mer efter kortet..)

image266


Jag tror att Mats dansar i bakgrunden

image267


Än en gång så har min blogg drabbats av Fröken Censur. Här kunde man tidigare skåda både BHar och märkliga miner.


image276Innan konserten så var vi fortfarande lite städade. Typ

image269


Här har vi däremot börjat ladda som fan!

image270


Carina "Jag vägrar vara med på kort" Källving

image271


Kolla hur häftig Joel försöker se ut

image272


Här börjar jag min karriär som t-shirtförsäljare

image273


Dom är så galet tokbra live!!

image274


Här har jag armbågat mig upp på scen och sjunger lite. Bra där

image277


Let´s forever be that rebel monster!

image278


Bästiskärlek på bakfyllan när den är som allra bäst! Sen att det ser ut som att jag glömde min överläpp i Örebro är ju en annan femma.

image279